Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Grillede kyllinglår

4 porsjoner 507 kcal pr porsjon

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 19.juli 2011 kl 22:30

skrevet av knut Pettersen ved Matoppskrift.no

 

 

 

8 stk kyllingklubber (ytterste del av låret) eller kyllinglår

 

Grillsaus:
1 dl ketchup
3 ss olje
1 fedd hvitløk
1 ts salt
nykvernet pepper
noen dråper tabasco-saus  

 

Bland sammen og smak til grillsausen til den er passe sterk. Pensle kyllingklubbene (kyllinglårene) med sausen og legg på grillen i ca 20 minutter (ca 30 minutter for lår). Snu klubbene flere ganger, slik at de blir jevnt grillet.
Server med ris og en grønn salat. 
 
 

 

 

 

 

 


Relaterte saker:

Fylte kyllingbryst på grill

Den beste maten lager du selv! Dette er virkelig en nydelig rett å grille. Ha gjerne en pakke kyllingbrystfileter liggende i fryseren, da de er lette å ty til når du skal lage middag både på grillen og på ovnen.  Les mer »

Grillet kylling med spinatpasta

4 porsjoner 652 kcal pr porsjon  Les mer »

Kylling kebab

4 porsjoner 212 kcal pr porsjon  Les mer »

Oreganomarinert kyllingfilet stekt i folie

6 porsjoner 381 kcal pr porsjon  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 19.juli 2011 kl 22:50

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]