Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Kylling kebab

4 porsjoner 212 kcal pr porsjon

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 19.juli 2011 kl 22:26

Skrevet av Knut Pettersen ved matoppskrift.no

 

4 porsjoner
212 kcal pr porsjon

400 gr kyllingkjøttdeig
1 stk løk
1 ts salt
0,5 ts garam masala
1 ss koriander, frisk
2 fedd hvitløk
1 ss ingefær, hakket frisk
4 stk grønn chili
0,5 ts gurkemeie
1 ss kokosmasse

 

Raita:
1,75 dl yoghurt naturell
1 stk revet slangeagurk (godt avrent)
1 ss mynte, hakket frisk
0,5 ts salt
1 ts sukker
0,5 ts pepper

 

Ha løken over i en hurtigmikser sammen med koriander, hvitløk, ingefær og chilipepper å kjør det til det blir en finhakket krydderblanding.
Elt krydderblandingen sammen med garam masala, gurkemeie og kokos inn i kjøttdeigen. Sett kjølig en times tid.

 

Lag små boller (eggstørrelse) og træ én og én på et spyd, form den deretter til en avlang pølse på spydet. Stekes i panne med maisolje eller over grillen.
Bland alle ingrediensene til raitaen i en bolle.
 

Serveres med nanbrød. 
 


Relaterte saker:

Fylte kyllingbryst på grill

Den beste maten lager du selv! Dette er virkelig en nydelig rett å grille. Ha gjerne en pakke kyllingbrystfileter liggende i fryseren, da de er lette å ty til når du skal lage middag både på grillen og på ovnen.  Les mer »

Grillede kyllinglår

4 porsjoner 507 kcal pr porsjon  Les mer »

Grillet kylling med spinatpasta

4 porsjoner 652 kcal pr porsjon  Les mer »

Oreganomarinert kyllingfilet stekt i folie

6 porsjoner 381 kcal pr porsjon  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 19.juli 2011 kl 22:49

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]