Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Grillet kylling med spinatpasta

4 porsjoner 652 kcal pr porsjon

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 19.juli 2011 kl 22:22

skrevet av knut Pettersen ved Matoppskrift.no

 

4 porsjoner

652 kcal pr porsjon

 

1 stk kylling, grillet
1 pakke spinat, frossen
3 dl crème fraîche
2 fedd hvitløk finhakket
1,5 dl hvitvin, evt. 1 1/2 dl hønsebuljong
2 dl hvitost, reven
salt og pepper etter smak
båndspagetti etter mengdeanvisning på pakken

 

Tin spinaten og la vannet renne godt av. Ha spinaten over i en liten gryte og tilsett resten av ingrediensene. La sausen småkoke til den blir passe tykk. Smak til med salt og pepper.

Kok båndspagetti som anvist på pakken. Hell sausen over pastaen og server sammen med grillet kylling. Pynt med for eksempel sort oliven. 
 


Relaterte saker:

Fylte kyllingbryst på grill

Den beste maten lager du selv! Dette er virkelig en nydelig rett å grille. Ha gjerne en pakke kyllingbrystfileter liggende i fryseren, da de er lette å ty til når du skal lage middag både på grillen og på ovnen.  Les mer »

Grillede kyllinglår

4 porsjoner 507 kcal pr porsjon  Les mer »

Kylling kebab

4 porsjoner 212 kcal pr porsjon  Les mer »

Oreganomarinert kyllingfilet stekt i folie

6 porsjoner 381 kcal pr porsjon  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 19.juli 2011 kl 22:49

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]