Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Bikiniklar på 6 uker!

Bikiniklar på 6 uker!

Cellulitter, appelsinhud, cottage cheese, ja forhatt barn har mange navn. Cellulitter er noe som plager de fleste av oss kvinner. Og ulumskhetene virker vanskelig å fordrive. Shiseidos forskerteam har utviklet en krem som stimulerer til synlig fettforbrenning og cellulitt-reduksjon. Ved regelmessig bruk vil du kunne redusere både fettnivå og cellulitter på bare 6 uker*

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 29.juni 2011 kl 15:34

 

- Dette produktet representerer alt det Shiseido står for. Det siste innen teknologisk utvikling, Østens medisinske tradisjoner og vår unike aromacology-teknologi.   Du vil merke at klærne sitter litt løsere etter en kur, sier Shiseidos egen hudterapeut Anita Skaug.

 


Slankende aroma


Shiseido Aromatic Sculpting Gel er en lett gele som trekker raskt inn i huden, og har en kjølende effekt. Den virker effektivt mot cellulitter, er forebyggende og slankende. Det spesielle med denne kremen er at aromaen komplimenterer dens fysiske innhold. Aromacology er en duftvitenskap spesielt utviklet av Shiseido fordi dufter påvirker oss både fysisk og psykisk. Aromatic Sculpting Gel har en deilig slankende duft av grapefrukt, isop, pepper og salvie. 

 


Kremen er superenkel å bruke, slik gjør du det:


1. Påføres lokalt morgen og kveld. På for eksempel mage, rumpe, hofter eller lår.
2. For å la Aromacologien virke så er det viktig at det ikke er annen parfyme i rommet
– og at du ikke bruker parfyme de første ti minuttene etter påføring.

 


Shiseido Advanced Body Creator Aromatic Sculpting Gel selges i ledende parfymerier, og veiledende utsalgspris er 450 kroner.
 


Relaterte saker:

August konkurranse: Vinn treningstøy ved Jenteporten.no

August konkurranse: Vinn treningstøy ved Jenteporten.no

August er her, så dermed er også ferie, slaraffenliv og den treningsfrie måneden ferdig for mange av oss. Derfor ser vi at treningstøy er et riktig produkt for vår august konkurranse. Premien er 2XU treningstøy som brukes av både topp idrettsutøvere, proffe amatører, vanlige mosjonister, gravide mm.  Les mer »

Lyst å gå ned 5 kilo på to uker?

Lyst å gå ned 5 kilo på to uker?

Hvis du er igang med en slankekur er det en del ting du bør tenke over før du setter igang. Nå i begynnelsen av januar florerer det med mange ulike typer dietter som skal fjerne ribbefettet i fra jula.  Les mer »

Sprek foran tv'n

Sprek foran tv'n

Kjenner du at terskelen for å komme seg ut for å trene er veeeldig lang? Da kan det være greit å vite at det finnes mange muligheter til å trimme innenfor dørterskelen også. Her gir vi deg noen tips!  Les mer »

Trening: Jenteporten tester Nike Running

Trening: Jenteporten tester Nike Running

Er du en av de som ikke begriper hvor folk får motivasjon fra når du ser de er ute å løper langs veiene. Eller kanskje du er en av de som allerede har klart å komme i gang, kanskje du allerede løper mye...men føler det ennå er litt ensformig trening. Da er dette kanskje en god investering for akkurat deg og din helse.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 29.juni 2011 kl 15:34

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]