Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Småbarnsmor blir norsk supermodell

Småbarnsmor blir norsk supermodell

Camilla Teksum (23) fra Eidsvoll blir landets nye supermodell. Hun skal det neste året være frontfigur for landets største solkjede Brun og blid, og erstatter kjendisene Kristian Kjelling, Charlotte Thorstvedt, Karhrine Sørland, Beate Haga og Cathrine Larsåsen.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 28.juni 2011 kl 12:06

 

Teksum får også 200.000 kroner for seieren. Siden september i fjor har cirka tusen norske jenter konkurrert om det ettertraktede modelloppdraget gjennom Miss Brun og blid 2011. Teksum røk ut av konkurransen tidlig, men fikk sammen med 12 andre muligheten til å delta i semifinale som «happy loosers». Den sjansen grep Teksum begjærlig, noe som endte med at hun ble én av de ti som fikk finaleplass. Teksum har aldri tidligere vært modell, og hun var både rørt og glad etter seieren.
 
- Dette er en drøm som går i oppfyllelse. Det var så mange vakre jenter med i konkurransen, og da blir det litt rart å stå igjen som vinner, sier hun. Allerede i løpet av den neste uken skal den nye modellen gjennom en omfattende fotoshoot med kjendisfotografen Per Heimly som nylig hadde eget program på NRK TV med serien Ari og Per.
- Jeg synes det er ufattelig stort at jeg skal være den nye modellen til Brun og blid, spesielt med tanke på hvem som har vært modeller for solkjeden, sier hun. Teksum skal pryde fasadene på nærmere 140 solsentre landet rundt, og være blikkfang i kampanjer på TV, nett, boards, brosjyrer og annonser.
 
Camilla er samboer og hjemmeværende med en sønn på fem år. Familien bor i Dal, et lite tettsted i Eidsvoll kommune. Fritiden bruker hun til dans og trening.
 


Relaterte saker:

August konkurranse: Vinn treningstøy ved Jenteporten.no

August konkurranse: Vinn treningstøy ved Jenteporten.no

August er her, så dermed er også ferie, slaraffenliv og den treningsfrie måneden ferdig for mange av oss. Derfor ser vi at treningstøy er et riktig produkt for vår august konkurranse. Premien er 2XU treningstøy som brukes av både topp idrettsutøvere, proffe amatører, vanlige mosjonister, gravide mm.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 28.juni 2011 kl 12:14

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]