Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Bergensjenten fra Rådal kan bli det nye ansiktet til Brun og blid

Bergensjenten fra Rådal kan bli det nye ansiktet til Brun og blid

Anne Kristine Johansson (27) fra Bergen er en av de 10 finalistene som kjemper om den store premiepotten på kr 200 000, og en større modellkontrakt som gir henne muligheten å bli den nye fontfiguren for landets største solkjede.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.juni 2011 kl 09:58 av Lise Lotte Andersen

 

Jeg meldte meg på Norges nye store modellkonkurranse "Miss Brun og blid" fordi jeg tenkte det kanskje kunne bli litt stas å bli deres nye frontfigur i et helt år. Tidligere har kjendiser som Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen, Charlotte Thorstvedt og Kristian Kjelling vært med å fronte landets største solkjede.

 

 

Anne Kristine har i dag utdannet seg på BI Bergen hvor hun tok en bachelor i Internasjonal Markedsføring, etter dette har hun jobbet innenfor flere mediebedrifter i Bergen. Hun forteller at hun er svært glad hun valgte den utdanningen hun tok i dag, da den har vist seg å være nyttig og bred.

 

 

I dag jobber hun i Offshore Media Group som "Marketing Advisor", her er jobben å selge og administrere stands til Norges største oljemesse (Offshore Technology Days).

I tillegg jobber hun med deres 3 store konferanser/arrangementer. Annonsesalg i selskapets magasin og nettsidene til offshore.no.

Anne forteller at hun stortrives i jobben, og har verdens beste kolleger.

 

I tillegg har Anne Kristine en del modell. Hun har arbeidet for modellhuset siden 2003. I denne perioden har hun vært med i Miss Norway, Top Model og Frøken Norge, og jobbet som modell i utlandet, i Hellas (Athen). 

 

Anne Kristine forteller at den kuleste fotojobben har vært for Elisabeth Arden. Og den kuleste "Event-jobben" har vært for Ray Ban.

 

 

Jeg bruker fritiden til løpe og klatre. Det er mine favoritthobbyer. Men også reise, venner og familie er noe jeg liker å bruke tiden min på.

 

 

Den 26. juni avgjøres det hele, da skal Anne Kristine sammen med 9 andre kandidater kjempe om modellkontrakten som har en meget høy verdi, samt en premiepott på

kr 200 000,-

 

Om du skulle vinne, hva vil du gjøre da ?

- Da ville jeg blitt kjempeglad og ville gledet meg stort å kunne ta bilder som da skulle brukes på Brun og blid sentrene rundt i hele Norge. Pengene ville jeg mest sannsynlig bruke til å ta en mastergrad, betale ned litt lån og reise.

 

 

 

Anne Kristine har også en blogg der hun skriver litt om skjønnhet, kropp og sjel. 

 

 


Relaterte saker:

Juni Konkurranse - Vinn stylingsett fra Aussie

Juni Konkurranse - Vinn stylingsett fra Aussie

Juni er her, og det er nå endelig Sommer! Lyse netter, lange late dager på stranden, konserter og grillfester med et hav av muligheter.... I samarbeid med Aussie kan Jenteporten.no bidra med at kanskje akkurat du kan senke skuldrene og kaste badehetta. Vi trekker 10 Heldige vinnere stikker av med hver sitt stylingsett levert fra Aussie.  Les mer »

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.  Les mer »

Ble modellvinner uten å vite det

Ble modellvinner uten å vite det

Jeanett Andersen (21) reiste til Gran Canaria og slo av mobiltelefonen. Dermed tok det en stund før hun fikk vite at hun hadde vunnet konkurransen i april som Miss Brun og blid 2011, og kan bli solkjedens nye ansikt i hele Norge.  Les mer »

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Jeanette Gulbrandsen (28) fra Fredrikstad kan bli den neste topmodellen til Brun og blid, landets største solkjede. Fredrikstad-jenten som bokser, vant delfinalen for november og ledet store deler av måneden. 20 kvinner konkurrerte om å vinne.  Les mer »

Er hun landets vakreste?

Er hun landets vakreste?

Anette Nordeide Grytten vant overlegent desemberkåringen i konkurransen Miss Brun og blid 2011. Allerede før konkurransen var over fikk hun henvendelse om et større modelloppdrag. Den 26-årige legestudenten fra Askvoll i Sogn og Fjordane håper at hun blir den neste frontfiguren til Brun og blid, landets største solkjede.  Les mer »

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit Heimdal (24) fra Steinkjer kan bli den nye frontfiguren til solkjeden Brun og blid i Norge etter at hun ble månedens vinner i januar. Hun vant i hard konkurranse med 19 andre vakre kvinner.  Les mer »

Marthes modelldrøm lever

Marthes modelldrøm lever

Marthe Bøe Nilsen (18) fra Sandefjord er rammet av utmattelsessyndromet ME og er 160 centimeter høy, og kanskje ikke det beste utgangspunktet for å vinne en krevende modellkonkurranse. Likevel gikk Marthe seirende ut som Miss Brun og blid i mars og skal nå kjempe om å bli den neste supermodellen for landets største solkjede.  Les mer »

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

17 år gamle Rebecca Navjord fra Høvåg kan bli den neste supermodellen til solkjeden Brun og blid etter at hun ble kåret til månedens modell på nettstedet missbrunogblid.no i februar. 17-åringen konkurrerte mot 19 andre jenter.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 8.juni 2011 kl 22:35

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]