Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Trening: Jenteporten tester Nike Running

Trening: Jenteporten tester Nike Running

Er du en av de som ikke begriper hvor folk får motivasjon fra når du ser de er ute å løper langs veiene. Eller kanskje du er en av de som allerede har klart å komme i gang, kanskje du allerede løper mye...men føler det ennå er litt ensformig trening. Da er dette kanskje en god investering for akkurat deg og din helse.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 29.mai 2011 kl 20:36 av Lise Lotte Andersen

 

Denne lille treningsklokken fra Nike som har vært på markedet allerede flere år kom jeg tilfeldig over på en XXL butikk som hadde den på tilbud til rundt femhundrelappen. Den ordinære prisen ligger i dag på rundt kr 700,-

 

Selv har jeg løpt en del siste årene, mye alene som ikke alltid er like motiverende. Målingene mine har kun bestått av å ta tiden på rundene mine for å se forbedringspotensialet. Også alltid har jeg vært litt usikker på hvor lang distansene jeg løper har vært, da jeg har hatt et ønske om å gradvis kunne øke lengden uten at jeg må binde meg til å løpe samme runde til en hver tid.

 

I min egen  frykt av å allerede gi opp de ulike tøffe treningsklokkene som jeg vet er på markedet hvor den ene overgår den andre, klarte jeg her å gjøre et perfekt og helt riktig valg på allerede første forsøk.

 

Dette er en helt enkel treningsklokke som viser klokkeslett, hastighet, tilbakelagt distanse og kaloriforbruk på en meget enkel og oversiktlig måte. Bare med en liten bevegelse sensor som man fester i løpeskoen, kan denne fort sende informasjon over til treningsarmbåndet slik du kan holde deg oppdatert under hele løpeturen.

 

Etter min lille investering var neste steg å ta et lite søk på Youtube for å se ulike forklaringer for å se hvordan denne lille nye tingen fort kunne taes i bruk og hvordan den fungerte. Ikke noen hokus pokus akkurat, men stusset en liten stund om jeg var lurt til å måtte kjøpe meg et par Nike joggesko også, siden Nike også har sko hvor ene sensordelen skal plasseres inn i. Fant fort ut at dette kunne lett benyttes på hvilken som helst trenings sko, bare med å surre sensor inn i litt plast slik den tåler vær og vann, deretter bare ligge den under skolissen på treningsskoen. Sportsarmbåndet var bare å feste rundt selve hånden, holde knappen inne først 3 sek, deretter trykke 1 gang når jeg begynte å løpe, slik den aktiviserer seg.

 

Mer skal ikke til før du er i gang...

 

Etter treningsøkten setter du bare USB-kontakten i pcèn, og deretter kan du enkelt og greit lese av treningsresultatene.

 

Helt genialt, ikke minst kjempemotiverende.

 

Inne på Nike Running programmet kan sette seg mål på hvor ofte en skal løpe, hvor fort etc. og kan legge til ulike venner, bekjente å melde seg inn i grupper m.m. 

 

Så er du glad i å løpe, å trenger noe som kan gjøre at du blir motivert til å løpe litt ekstra, litt oftere eller kanskje bare vil løpe mot venninner eller andre mennesker som er å treffe i Nike sitt community, er dette kanskje tingen for deg ?

 

Et produkt som fint kan anbefales videre for den løpeglade :-)

 

 

Terningkast: 6

 

Terningskast: 6

 

 

 

 

 


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 19.juli 2011 kl 21:47

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]