Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Ble modellvinner uten å vite det

Ble modellvinner uten å vite det

Jeanett Andersen (21) reiste til Gran Canaria og slo av mobiltelefonen. Dermed tok det en stund før hun fikk vite at hun hadde vunnet konkurransen i april som Miss Brun og blid 2011, og kan bli solkjedens nye ansikt i hele Norge.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 16.mai 2011 kl 20:18

 

Jeg sjekket to dager før månedskonkurransen var over, men fikk ikke anledning til å sjekke om jeg hadde vunnet 1. mai. Det var etter hvert kjæresten min som fant ut av dette, sier Jeanett. 21- åringen bor i Kristiansand, og studerer hudpleie. Av åtte månedsvinnere i konkurransen Miss Brun og blid siden september i fjor, er tre vinnere fra Kristiansand-området.

 

Kanskje det er noe ekstra med oss sørlendinger, smiler 21-åringen. Jeanett har hatt noen tilbud om å bli såkalt glamourmodell, men har takket høflig nei til slike oppdrag. Rød løper han hun prøvd tidligere, mens catwalk fremdeles er noe uprøvd. Hun satser på å vinne hele konkurransen, og allerede i begynnelsen av juni er hun klar for semifinale.

 

Jeg tenker ikke så mye over alle kjendisene som har vært modell for Brun og blid tidligere, jeg synes det er en stor og verdig tittel om man blir solkjedens frontfigur, det er det jeg tenker på, sier hun. Under det ukelange oppholdet på Gran Canaria badet hun og kjæresten i sol.

 

Jeg fikk så mye farge at jeg fikk tilnavnet Miss Brun og blid, og i ettertid kan man si at det var beskrivende, sier hun lattermildt. Jeanett vurderer nå om hun skal flytte etter kjæresten som har vendt tilbake til Oslo.

 

Jeg har erfaring med avstandsforhold, og det er ikke noe jeg trenger å bli god på.

Ved siden av kjæresten er det reiser og snowboard som er de store lidenskapene. I vinterhalvåret er det Brun og blid som sørger for at kroppen får både farge og viktige vitaminer. Klarer Jeanett seg gjennom den nettbaserte semifinalen på missbrunogblid.no i perioden 1-3 juni vil hun delta i finalen som arrangeres senere samme måned i Oslo. Ved siden av å være solkjedens frontfigur er det en pengepremie på 200 000 kroner til vinneren.
 


Relaterte saker:

Juni Konkurranse - Vinn stylingsett fra Aussie

Juni Konkurranse - Vinn stylingsett fra Aussie

Juni er her, og det er nå endelig Sommer! Lyse netter, lange late dager på stranden, konserter og grillfester med et hav av muligheter.... I samarbeid med Aussie kan Jenteporten.no bidra med at kanskje akkurat du kan senke skuldrene og kaste badehetta. Vi trekker 10 Heldige vinnere stikker av med hver sitt stylingsett levert fra Aussie.  Les mer »

Marthes modelldrøm lever

Marthes modelldrøm lever

Marthe Bøe Nilsen (18) fra Sandefjord er rammet av utmattelsessyndromet ME og er 160 centimeter høy, og kanskje ikke det beste utgangspunktet for å vinne en krevende modellkonkurranse. Likevel gikk Marthe seirende ut som Miss Brun og blid i mars og skal nå kjempe om å bli den neste supermodellen for landets største solkjede.  Les mer »

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

17 år gamle Rebecca Navjord fra Høvåg kan bli den neste supermodellen til solkjeden Brun og blid etter at hun ble kåret til månedens modell på nettstedet missbrunogblid.no i februar. 17-åringen konkurrerte mot 19 andre jenter.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 16.mai 2011 kl 20:25

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]