Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Marthes modelldrøm lever

Marthes modelldrøm lever

Marthe Bøe Nilsen (18) fra Sandefjord er rammet av utmattelsessyndromet ME og er 160 centimeter høy, og kanskje ikke det beste utgangspunktet for å vinne en krevende modellkonkurranse. Likevel gikk Marthe seirende ut som Miss Brun og blid i mars og skal nå kjempe om å bli den neste supermodellen for landets største solkjede.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 4.april 2011 kl 14:03

 

Jeg har alltid hatt lyst til å bli modell, men jeg oppfyller ikke de kravene som stilles fra modellhusene. Gjennom konkurransen om å bli Miss Brun og blid er alle norske kvinner invitert, uansett vekt, utseende og høyde, og da kastet jeg meg på, sier Marthe. Hun går på videregårende skole, er russ og på bedringens vei etter å ha blitt rammet av ME mens hun gikk i 10. klasse. Hun har utfordret utmattelsessyndromet og fått venner og bekjente til å stemme henne frem i konkurransen. Facebook har vært avgjørende.

 

Jeg har aldri deltatt i en modellkonkurranse, det er lett å bli rammet av frykten for å bli avvist. Nå lever modelldrømmen videre. Deltakelsen og seieren har helt klart gitt meg bedre selvtillit. Det er ikke hver dag man vinner en modellkonkurranse. Bare det at jeg ble plukket ut til å være med i månedsfinalen er stort når man vet at det er hundrevis av jenter som ikke engang får denne muligheten, sier Marthe. Den single 18-åringen er åpen omkring syndromet som rammet henne så hardt, og spesielt opptatt av fordommer hun møter på.

 

Folk tror gjerne at man er lat og dorsk. Utmattelsessyndromet påvirker kroppen veldig negativt, man blir fort tappet for energi og folk vet så lite om det, sier hun. Det startet med den såkalte kyssesyken for tre år siden, og fritid og hobbyer har ikke fått like stor plass etter sykdommen. Marthe har i to år også hatt sin egen blogg.

 

Marthe Bøe Nilsen er den sjuende månedsvinneren i konkurransen. Til sammen skal ni månedsvinnere konkurrere videre gjennom en nettbasert semifinale. Dette skjer i perioden 1-3 juni på missbrunogblid.no. Vinneren av konkurransen får 200 000 kroner og blir frontfigur for solkjeden i ett år.
Brun og blid har tidligere benyttet kjendiser som Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen og Charlotte Thorstvedt som modeller. I dag domineres de nærmere 140 solsentrene av Beate Tislavoll Haga som ble Miss Brun og blid 2010.

 


Relaterte saker:

Juni Konkurranse - Vinn stylingsett fra Aussie

Juni Konkurranse - Vinn stylingsett fra Aussie

Juni er her, og det er nå endelig Sommer! Lyse netter, lange late dager på stranden, konserter og grillfester med et hav av muligheter.... I samarbeid med Aussie kan Jenteporten.no bidra med at kanskje akkurat du kan senke skuldrene og kaste badehetta. Vi trekker 10 Heldige vinnere stikker av med hver sitt stylingsett levert fra Aussie.  Les mer »

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit Heimdal (24) fra Steinkjer kan bli den nye frontfiguren til solkjeden Brun og blid i Norge etter at hun ble månedens vinner i januar. Hun vant i hard konkurranse med 19 andre vakre kvinner.  Les mer »

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

17 år gamle Rebecca Navjord fra Høvåg kan bli den neste supermodellen til solkjeden Brun og blid etter at hun ble kåret til månedens modell på nettstedet missbrunogblid.no i februar. 17-åringen konkurrerte mot 19 andre jenter.  Les mer »

Vervekampanje facebook

Vervekampanje facebook

Jenteporten inviterer igjen til vervekampanje! Men denne gangen åpner vi opp for at gutta kanskje vil involvere seg å verve sine venninner, mødre eller søstre. Alle som hjelper oss å verve nye "fans" på facebook de neste 6 ukene tom den 8 mai, er med i ukentlig trekningen av en premier som er produkter fra den nye Gillette Fusion serien for menn. Samlet har premiene en verdi på litt i overkant av kr 700,-  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 4.april 2011 kl 14:14

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]