Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Konkurranse: Vinn hodetelefoner fra Philips O`Neill serien

Konkurranse: Vinn hodetelefoner fra Philips O`Neill serien

Endelig April, og det begynner å bli vår i luften! Ved å delta i april konkurransen ved Jenteporten.no kan du være en av de 4 heldige, som rett og slett kan få den helt riktige soundtracken og ulitmale opplevelsen når man skal ut på vårens store eventyr.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 31.mars 2011 kl 23:43 av Lise Lotte Andersen

 

 

 

Jenteporten.no vil i april måned gi ut Philips hodetelefoner fra Philips sin O`Neill serie til 4 heldige vinnere av mnd konkurranse.

Samlet verdi på premiene er på over kr 2 500,-

 

 

 

 

Følgende hodetelefoner kan du være heldig å stikke av med:

 

 

 

2 heldige vinnere vil stikke av med:

The Stretch

Pris: kr 899,- pr stk 

Info: Med inspirasjon fra våtdratens design og konstruksjon er The Strech en modell i ultrastretching-materiell, som gjør den både fleksibel og slitesterk. Dessutten tåler den ekstreme tempraturendringer, fra stekende sol og helt ned i -25 grader.

 

Vinner: Rune Andreassen- Premie er sendt

Vinner: Bjørn Inge Storkås - Premie er sendt 

Ønsker du mer info om dette pruduktet kan du trykke her!

 

 

 

1 heldig vinner vil stikke av med:

The Snug

Pris: kr 549,-

Info: er siom The Strech, en utenpåliggende hodetelefon designet med ekstra myke øreplugger for å sitte konfortabelt. Modellen har en dyp bass som er utviklet for å gi en en så fyldig lyd som mulig.

 

vinner: Sunniva Kværner 

 

Ønsker du mer info om dette produktet kan du trykke her!

 

 

 

1 heldig vinner vil stikke av med:

The Specked

Pris: kr 249,-

Info: Dette er en in-ear øretelefon som kommer i et bredt spekter av farger. Det følger med tre ulike deksler for å kunne finne den perfekte passform. Kabelen er utformet for å minimere slitasje, slik du får mer tid til å nyte musikken.

 

vinner: Familien Gjøseter - Premie er sendt

 

Ønsker du mer info om dette produktet kan du trykke her!

 

Denne konkurransen er ikke aktiv lenger. Vinnere vil bli trukket i uke 18, og legges ut på sidene samt bli kontaktet pr mail. 

 

Vil du videre til ny konkurranse kan du gå inn her

 

 


Relaterte saker:

Griper du en gylden mulighet

Griper du en gylden mulighet

Opplever du at du tviler på deg selv og dine evner? Har du gått glipp av noe fordi du ikke følte deg god nok, eller trodde at du nok ikke ville holde mål - at du ikke var dyktig nok?  Les mer »

Spar tid og penger med ett årlig momsoppgjør

Spar tid og penger med ett årlig momsoppgjør

Har du maks én million i momspliktig omsetning kan du søke om årsterminoppgave. Mange små foretak, både enkeltpersonforetak, aksjeselskap og andre, kan søke om ett årlig momsoppgjør i stedet for fire.  Les mer »

Sprek foran tv'n

Sprek foran tv'n

Kjenner du at terskelen for å komme seg ut for å trene er veeeldig lang? Da kan det være greit å vite at det finnes mange muligheter til å trimme innenfor dørterskelen også. Her gir vi deg noen tips!  Les mer »

Vervekampanje facebook

Vervekampanje facebook

Jenteporten inviterer igjen til vervekampanje! Men denne gangen åpner vi opp for at gutta kanskje vil involvere seg å verve sine venninner, mødre eller søstre. Alle som hjelper oss å verve nye "fans" på facebook de neste 6 ukene tom den 8 mai, er med i ukentlig trekningen av en premier som er produkter fra den nye Gillette Fusion serien for menn. Samlet har premiene en verdi på litt i overkant av kr 700,-  Les mer »

Annonse:


Sist endret 3.juni 2011 kl 08:34

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]