Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

Rebecca (17) fra Høvåg kan bli Miss Brun og blid

17 år gamle Rebecca Navjord fra Høvåg kan bli den neste supermodellen til solkjeden Brun og blid etter at hun ble kåret til månedens modell på nettstedet missbrunogblid.no i februar. 17-åringen konkurrerte mot 19 andre jenter.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 2.mars 2011 kl 18:12

 

Jeg ble virkelig overrasket over å ha blitt stemt til topps. Det er utrolig kult, sier Rebecca som aldri før har vært modell. Seieren har gitt mersmak og hun håper  å konkurrere mot andre finalister i Oslo i juni. Da skal det endelig avgjøres hvem som blir den nye supermodellen til landets største solkjede.

 

Yngste vinner
Rebecca Navjord er også den yngste deltakeren som vinner en månedskonkurranse. Det er et krav at de som skal delta  er 18 år når den nye supermodellen til Brun og blid skal kåres, og 4. april blir Rebecca myndig og dermed også klar for å være med når konkurransen avsluttes i juni. I alt skal det kåres åtte månedsvinnere og Sørlandet har allerede to kandidater.

Fra før har Valentina Bozhdaraj (22) fra Kristiansand vunnet etter en overlegen seier i september 2010. Nå gjenstår tre månedsvinnere før det blir semifinale og eventuelt finale i Oslo.

 

Dans og cross
Single Rebecca Navjord er snart utdannet hudpleier. På fritiden er hun opptatt av sumba, intensive treningsøkter basert på dans. Og hun sykler gjerne gjennom tett kratt og terreng for å vise sine crossferdigheter. Helst vise lillebroen at hun er bedre enn ham, og ferier brukes til lange turer til eksotiske steder som Thailand, og etterhvert forhåpentligvis også Singapore.  17-åringen synes det virker litt fjernt å skulle erstatte de tidligere vindusmodellene til Brun og blid.
Solkjeden har benyttet kjendiser som Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen og Charlotte Thorstvedt som modeller. I dag domineres de nærmere 140 solsentrene av Beate Tislavoll Haga som ble Miss Brun og blid 2010. Meningen med konkurransen er at alle norske kvinner skal ha samme mulighet til å vinne. Rebecca er 168 centimeter og 53 kilo.

 

Facebook-gruppe
- Jeg har merket meg at det stort sett er blondiner som har vært modeller for Brun og blid. Det er kanskje på tide at blondinene får avløsning fra en brunette, smiler Rebecca. Vinner hun konkurransen betyr ikke det bare at hun vil være frontfigur på boards og i massive annonsekampanjer. Vinneren får også 200 000 kroner.
- Var det mange venner som stemte på deg?
- Nei, det tror jeg faktisk ikke. Det ble laget en gruppe på facebook, og den bidro til at jeg fikk mange stemmer. Jeg er takknemlig for alle som har stemt på meg, svarer hun, og legger til:
- Jeg er jo med for å vinne hele konkurransen, så pass ærlig må jeg være!

 

 

Ønsker du å melde deg på Miss brun og blid 2011?

Les mer her!

 


Relaterte saker:

Konkurranse: Vinn et komplett ansiktspleie sett fra Olay til en verdi av kr 864,-

Konkurranse: Vinn et komplett ansiktspleie sett fra Olay til en verdi av kr 864,-

Endelig er vi i gang med fast konkurranse her på jenteporten! I mars måned stikker 5 heldige vinnere av med hver sitt gavesett til en verdi av kr 864,- pr stk. fylt opp med Olay Produkter fra Total Effects serien. Heng deg på, kanskje du blir en av de heldige ?  Les mer »

Vervekampanje Facebook

Vervekampanje Facebook

Jenteporten inviterer til vervekampanje! Vi ønker flere "fans" på våre facebooksider. Alle som hjelper oss å verve nye "fans" på facebook i perioden 16 februar til og med 6 mars er med i trekningen av en daglig premie levert fra Brun og blid. Verdien på premiene er kr 2000,-  Les mer »

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.  Les mer »

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Jeanette Gulbrandsen (28) fra Fredrikstad kan bli den neste topmodellen til Brun og blid, landets største solkjede. Fredrikstad-jenten som bokser, vant delfinalen for november og ledet store deler av måneden. 20 kvinner konkurrerte om å vinne.  Les mer »

Er hun landets vakreste?

Er hun landets vakreste?

Anette Nordeide Grytten vant overlegent desemberkåringen i konkurransen Miss Brun og blid 2011. Allerede før konkurransen var over fikk hun henvendelse om et større modelloppdrag. Den 26-årige legestudenten fra Askvoll i Sogn og Fjordane håper at hun blir den neste frontfiguren til Brun og blid, landets største solkjede.  Les mer »

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit Heimdal (24) fra Steinkjer kan bli den nye frontfiguren til solkjeden Brun og blid i Norge etter at hun ble månedens vinner i januar. Hun vant i hard konkurranse med 19 andre vakre kvinner.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 2.mars 2011 kl 19:02

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]