Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Sprek foran tv'n

Sprek foran tv'n

Kjenner du at terskelen for å komme seg ut for å trene er veeeldig lang? Da kan det være greit å vite at det finnes mange muligheter til å trimme innenfor dørterskelen også. Her gir vi deg noen tips!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 21.februar 2011 kl 22:31

Artikkel er skrevet av: Unni Coldevin

 

 

Å trene hjemme i stuen kan være en fin anledning til å bli kjent med en ny treningsform og et supplement til det du ellers trener. Dette vil til sammen skape variasjon i treningsuken.


Du finner utstyret til innetreningen i Grete Roede Butikken
 

Hoppe tau

Hoppe tau vekker for de fleste gode barndomsminner. Det er lettvint og morsomt å hoppe seg i form. Kanskje har du noen triks fra tidligere. Rydd litt plass på golvet så er det bare å hoppe. Hoppetau kan du bruke som oppvarming før du trener styrke.

 

Styrketrening med strikk eller manualer

Styrketrening er langt fra plasskrevende, så det kan du fint gjennomføre på stuegulvet. Styrketrening er bra for å stramme og styrke kroppen. Styrketrening kan du fint gjøre kun ved hjelp av egen kroppsvekt som motstand, og ønsker du mer motstand kan du bruke både strikk, ankelvekter og manualer gode som hjelpemidler. Manualer egner seg godt når du skal trene armer, bryst og rygg, og ankelvekter er gode å ha hvis du ønsker mer motstand når du skal trene bena. Treningstrikk kan du derimot bruke til styrkeøvelser for hele kroppen.

 

Trening med skanetixball eller bosuball

Å gjøre styrkeøvelser på stor ball eller bosuball er både utfordrende og morsomt. Det er veldig god trening for stabiliserende muskulatur og balansen i tillegg til de store muskelgruppene. Begge disse hjelpemidlene tar litt plass, men dette er noe barna også kan ha stor glede av. Bosuball kan du også bruke som step og trene utholdenhet på i tillegg til styrketrening.

 

Trenings-DVD

I dag finnes det utrolig mange trenings DVDer, alt fra Pilates, Yoga, trening med storball eller aerobic. Dette er noe som egner seg veldig godt til hjemme-alene-trening. Her kan du starte med enkle øvelser og øke vanskelighetsgraden etter hvert.

 

Ergometersykkel eller spinningsykkel

Å investere i en ergometersykkel kan for mange være en god løsning. Har du sykkelen i stua kan du se på TV mens du trimmer.

 

Redcord Mini til hjemmetrening

Slyngetrening i Redcord trener kan du trene funksjonell styrke for hele kroppen. Men uansett hvilken hovedmuskel du trener, vil du samtidig trene den stabiliserende muskulaturen i mage og rygg. Dette er en meget effektiv treningsform hvor du får trent både støttemuskulatur og bevegelsesmuskulatur. Apparatet henges opp i taket og er ikke i veien for noen. Motstand og variasjon i øvelsene kan varieres i det uendelige.

 


Relaterte saker:

Fiberrikmat gir slankende effekt

Fiberrikmat gir slankende effekt

Er du på slankekur bør maten du spiser inneholde fiber. Denne studien viser at inntak av fiberrikmat under slanking gir en gunstig effekt.  Les mer »

Slanking på  nettet

Slanking på nettet

Ned i vekt, trimmer mer, fått bedre helse og mer overskudd! Det er slik det har gått for de første deltakerne på Grete Roedes nye internettkurs. Nytt kursopplegg i 2010 og bedre nettsider, har gitt mange positive tilbakemeldinger. Les deltakernes erfaringer med våre nettkurs.  Les mer »

Spar Kalorier på Caffe Latte

Spar Kalorier på Caffe Latte

I gjennomsnitt drikker hver av oss 3-4 kopper kaffe daglig. Ikke alle varianter er like kalorivennlige.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 21.februar 2011 kl 22:42

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]