Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit fra Steinkjer kan bli supermodell

Marit Heimdal (24) fra Steinkjer kan bli den nye frontfiguren til solkjeden Brun og blid i Norge etter at hun ble månedens vinner i januar. Hun vant i hard konkurranse med 19 andre vakre kvinner.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.februar 2011 kl 12:47

Foto: Andreas Buarø

 

- Jeg er veldig glad, og nå går jeg for seier, sier hun. Med seier blir i så fall Marit Heimdal den første brunetten som blir frontfirgur for Brun og blid. Solkjeden har tidligere brukt blondinene Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen og Charlotte Thorstvedt som modeller. I dag prydes de nærmere 140 solsentrene av Beate Tislavoll Haga, også hun blondine.

 

Marit Heimdal kommer fra Beitstad og arbeider hos Bik Bok på AMFI senteret i Steinkjer. Og solarium tar hun hos Brun og blid som ligger på AMFI-seneteret. På fritiden er 24-åringen turninstruktør og trener også styrke for å holde seg i god form.

Konkurransen om å bli den neste vindusmodellen til Brun og blid startet i september 2010. Hver måned presenteres 20 kvinner og kandidaten med flest stemmer går videre til hovedrunden i Oslo til sommeren. Heimdal er den femte av i alt åtte månedsvinnere som skal konkurrere om premien på 200.00 kroner, og i tillegg fronte solkjeden på sentrene, boards, annonser og i andre kampanjer over hele landet. Bare de færreste som deltar i konkurransen blir presentert som en av de 20 utvalgte kandidatene i måneden.

 

- Jeg har aldri jobbet som modell, og seieren bidrar selvfølgelig til at jeg får lyst å prøve meg i den bransjen, sier hun. 24-åringen ledet stort gjennom hele januar og virket tidvis utilnærmelig.
 

- Jeg representerer naturlig skjønnhet, og folk har ikke straffet meg fordi jeg bare er 164 centimeter høy. Det er hyggelig at man kan vinne en slik konkurranse uten å være 180 centimeter høy. Kanskje seieren viser at modellbyråer er i utakt med folk flest, smiler hun.

 

 

 


Relaterte saker:

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.  Les mer »

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Jeanette Gulbrandsen (28) fra Fredrikstad kan bli den neste topmodellen til Brun og blid, landets største solkjede. Fredrikstad-jenten som bokser, vant delfinalen for november og ledet store deler av måneden. 20 kvinner konkurrerte om å vinne.  Les mer »

Er hun landets vakreste?

Er hun landets vakreste?

Anette Nordeide Grytten vant overlegent desemberkåringen i konkurransen Miss Brun og blid 2011. Allerede før konkurransen var over fikk hun henvendelse om et større modelloppdrag. Den 26-årige legestudenten fra Askvoll i Sogn og Fjordane håper at hun blir den neste frontfiguren til Brun og blid, landets største solkjede.  Les mer »

Vi kopierer ikke kjendisene- sier vi

Vi kopierer ikke kjendisene- sier vi

En landsdekkende undersøkelse viser at syv av ti nordmenn hevder at de ikke blir inspirert av eller kopierer kjendisers hårfrisyre. Infact har gjennomført undersøkelsen på vegne av ABAS Kosmetikk, som er grossist innen hår- og hudpleie for Cutrin og Bioline.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 7.februar 2011 kl 13:30

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]