Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Tullet med sjefen på julebordet?

Våknet du i samme seng som sjefen med bh`en rundt halsen? Eller har kollegaen din plutselig funnet veien hjem sammen med deg kvelden før, og det kjentes så rett da, men IKKE nå. Gode råd følger:

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 21.desember 2005 kl 16:47

Følgene fremgangsmåter kan være redningen din:

1Vær en solstråle på jobb.
Dersom noen prøver å konfrontere deg med det du har gjort, så smil bredt og si lavt: jeg føler meg ikke komfortabel med å snakke om det.

2. Vær kompis
Snakk med din medskyldige om det som skjedde. Le litt av det og som ting som : Uff, jeg kan ikke tro at vi gjorde det! Jaja, sånn er det med julebord gitt! Eller: Det er vel hva vi kan kalle et realt julebord, skal litt til for å slå det neste år.

3. Behold fatningen
Prøv å oppføre deg så naturlig som overhodet mulig, selv om det føles litt ubehagelig.. Lager du drama rundt det som har skjedd, kommer det bare til å bli verre.

4. Du er ikke alene
Du er nok bare en av statistikkene dessverre..    Har du tullet rundt med en kollega mer enn naturlig er, så vær trygg på at det finnes verre tilfeller. Og har du sagt noen som du ikke burde om sjefen som virkelig gnager på samvittigheten, er det beste å ta det opp medrette vedkommende og legg alle kort på bordet. Man trenger tross alt lønn i januar også..


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 5.desember 2010 kl 11:51

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]