Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Si god morgen til ungdommelig hud

Si god morgen til ungdommelig hud

En travel hverdag setter raskt sine spor på huden, og i takt med at vi blir eldre oppstår en rekke utfordringer som alle gjør det vanskeligere for huden å se frisk og sunn ut. Et klart tegn på at huden eldes, er når merkene fra hodeputen, som tidligere forsvant på få minutter, trenger lenger og lenger tid for å forsvinne.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 17.januar 2011 kl 20:26 av Lise Lotte Andersen

 

 

Derfor  lanserer Olay nå Produktet Total Effects Wake Up Wonder, som er en helt ny ansiktskrem som er tilført mynteekstrakt, og som får huden til å våkne på bare noen sekunder. Wake Up Wonder tilfører huden en intenst fuktighetsgivende kompleks som får den til å se glattere og yngre ut. Formelen inneholder, akkurat som resten av Total Effects-serien, 7 aniti-age virkestoffer, blant annet VitaNiacin og Vitamin B2. Så nå kan du si farvel til trett hud.

Olay vet at merkene fra hodeputen trenger lenger tid på å forsvinne i takt med at man blir eldre. Jeg pleier å kalleproblemet “the pilow crease face-effect”, dette er en vanlig bekymring blant kvinner fra midten av tjueårene og oppover sier Dr. Sian Morris, Olay Scientific Communications Manager.

Derfor har Olay nå utviklet en helt ny Total Effects Wake Up Wonder med en fuktighetsgivende formel som tilfører huden 7 aniti-age virkestoffer som:

1.       Synlig reduserer utviklingen av rynker og fine linjer

2.       Fukter huden for et sundt og strålende resultat

3.       Strammer opp huden

4.       Forbedrer hudens overplate

5.       Gir fuktighet og jevner ut hudens struktur

6.       Minimerer synligheten av porer

7.       Hjelper med å forebygge skader på hudens overflate

 

        Det er kominasjonen av kjølende fuktighet, Vitamin B3, Pro-Vitamin og Vitamin E som hjelper ansiktshuden  med å våkne, og å se frisk og sunn ut hele dagen.

        Olay Total Effects Wake UP Wonder er tilgjengelig hos både Vita og Cubus fra og med Februar 2011.

                            

Veiledene utsalgspris vil være kr 139,-

                           

 

 

LES MERE OM: SELVREALISERING, KROPP & LIVSSTIL ELLER ØKONOMI

 

 

                                               


Relaterte saker:

Del din historie med Jenteporten.no

Del din historie med Jenteporten.no

En ny og spennende side for dere med mye på hjerte. Kanskje du har en historie du vil dele med andre, en opplevelse, et dikt eller har vært med på årets flause? Hvorfor ikke dele denne med andre brukere her på jenteporten ?  Les mer »

Få større sexlyst av kaffe

Få større sexlyst av kaffe

Tross for delte reaksjoner hos norske sexologer, så viser en ny studie at kvinner kan får større sexlyst ved å drikke kaffe.  Les mer »

Fiberrikmat gir slankende effekt

Fiberrikmat gir slankende effekt

Er du på slankekur bør maten du spiser inneholde fiber. Denne studien viser at inntak av fiberrikmat under slanking gir en gunstig effekt.  Les mer »

Lyst å gå ned 5 kilo på to uker?

Lyst å gå ned 5 kilo på to uker?

Hvis du er igang med en slankekur er det en del ting du bør tenke over før du setter igang. Nå i begynnelsen av januar florerer det med mange ulike typer dietter som skal fjerne ribbefettet i fra jula.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 17.januar 2011 kl 21:41

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]