Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Er hun landets vakreste?

Er hun landets vakreste?

Anette Nordeide Grytten vant overlegent desemberkåringen i konkurransen Miss Brun og blid 2011. Allerede før konkurransen var over fikk hun henvendelse om et større modelloppdrag. Den 26-årige legestudenten fra Askvoll i Sogn og Fjordane håper at hun blir den neste frontfiguren til Brun og blid, landets største solkjede.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 3.januar 2011 kl 20:14 av Lise Lotte Andersen

 

 

Den single 26-åringen fra Kvammen i Askvoll er den fjerde av i alt åtte månedsvinnere  som skal møtes til avsluttende konkurranse om å bli den neste Miss Brun og blid.

Det skjer i Oslo til sommeren. Premien er 200 000 kroner i tillegg til å være vindusmodell på nærmere 140 sentre, pryde annonser og være frontfigur i andre nasjonale kampanjer for solkjeden.  20 jenter konkurrete om én ledig plass i desember.

Nordeide Grytten ledet stort sett gjennom hele måneden, og hun takker alle som stemte på henne.

 

 

 

Jeg ble helt overveldet over hvor mange som engasjerte seg, og hvor mange stemmer jeg fikk.  Jeg fikk også henvendelser om betalte fotoppdrag og spørsmål om jeg var interessert i å være modell for et stort norsk klesmerke.

Jeg er midt i eksamenstiden og har derfor ikke sjekket ut noen av mulighetene, sier hun.

 

 

 

Til daglig bor og studerer 26-åringen i Oslo. Hun er nå i gang med femte året på medisinstudiet. Respekterte modelloppdrag tar hun gjerne for å spe på  legestudiene økonomisk, og interessen for mote, design og trender er stor.  Ved siden av studier og modelloppdrag bruker hun tiden på trening med volleyball og dans, friluftsliv, designe egne klær og prioriterer familie og venner.
 


Relaterte saker:

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.  Les mer »

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Jeanette Gulbrandsen (28) fra Fredrikstad kan bli den neste topmodellen til Brun og blid, landets største solkjede. Fredrikstad-jenten som bokser, vant delfinalen for november og ledet store deler av måneden. 20 kvinner konkurrerte om å vinne.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 3.januar 2011 kl 21:27

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]