Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Julekalender 23.desember 2010 ved jenteporten.no

Julekalender 23.desember 2010 ved jenteporten.no

Hva står i stjernene ? Passer du og din parter sammen ? Dagens heldige kalendervinner kan stikke av med 2 personlige horoskop til en verdi av kr 700,- (Partnerhoroskop & Livshoroskop) Svar på et enkelt spm, og send inn ditt navn og du er med i trekningen du også.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 22.desember 2010 kl 23:59

 

Dagens spørsmål er:

 

Harmonipunktet i horoskopet ditt omtales også som et annet kjent navn, hva er dette ?

 

Svaret finner du her 

 

Dagens Premie:

1 heldig vinner stikker av med 2 stk personlige horoskop

1 stk Livshoroskop til en verdi kr 310,- og 1 stk partnerhoroskp verdi kr 390,-

Premien har en verdi av kr 700,- 

 

Legg inn navn, din e-post, dato og svar i sjema under, og en heldig vinner vil motta 2 personlige horoskop levert fra astrologi

 

 

Denne er ikke aktiv lenger, du må inn her for å se om du har vunnet.


Relaterte saker:

1001 gallerier i London ?

1001 gallerier i London ?

Finn og opplev kunstlivet i London. Her har du mye å velge mellom, fra små gallerier i bakgatene til Tate Modern i Londons South Bank.  Les mer »

Årets julekalender for 2010 ved Jenteporten.no

Årets julekalender for 2010 ved Jenteporten.no

I perioden 1-24 desember vil jenteporten.no være på plass med årets Julekalender for desember 2010. Her vil det være premier i forskjellige varianter, og en heldig vinner stikker av med en premie hver dag fra 1 tom 24 desember. Det vil være premier til en verdi av over kr 10 000,-  Les mer »

Årets vinnere ved Jenteporten.no sin julekalender 2010

Årets vinnere ved Jenteporten.no sin julekalender 2010

Er du en av dagens heldige vinnere ved årets julekalender ved jenteporten.no? I julekalenderen til jenteporten gir vi bort premier for over kr 10 000,- Her oppdaterer daglig med navn og premie til alle de som vinner ved årets julekalender. Den 26.desember legges ut navn på vinnere som får noen ekstrapremier, dette er kun til alle som har vært med i årets julekalender. Lurer du på om premien din er sendt, kan du også sjekke dette her.  Les mer »

Del din historie med Jenteporten.no

Del din historie med Jenteporten.no

En ny og spennende side for dere med mye på hjerte. Kanskje du har en historie du vil dele med andre, en opplevelse, et dikt eller har vært med på årets flause? Hvorfor ikke dele denne med andre brukere her på jenteporten ?  Les mer »

Hvordan finne den perfekte partner

Hvordan finne den perfekte partner

Mange som leter etter en partner og som samtidig er opptatt av astrologi tar horoskopet til hjelp for å finne den rette.  Les mer »

Selvrealisering: Årets julegave ?

Selvrealisering: Årets julegave ?

Julen nærmer seg og jeg føler at juleforberedelsene starter tidligere og tidligere. Synes du også at det blir mye stress i forbindelse med juleforberedelsene? Hva er den egentlige grunnen til at du stresser så mye? Er det fordi andre forventer det av deg, eller fordi du tror de forventer det? Er det fordi du virkelig må gjøre alle de tingene du gjør, eller fordi du tror det?  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 25.desember 2010 kl 19:24

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]