Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Julekalender 13.desember 2010 ved jenteporten.no

Julekalender 13.desember 2010 ved jenteporten.no

Dagens premie skal få deg til å lukte meget godt. Produktet er av et kjent merke som er levert fra Blivakker.no, og har en verdi av kr 299,-

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 12.desember 2010 kl 23:15 av Lise Lotte Andersen

 

Dagens spørsmål er:

 

Nevn 2 av duftene som er å finne i Escada Moon sparkle gavesett til henne?

 

Svaret finner du på blivakker.no, som også er leverandør av premien.

 

Dagens Premie:

 

Escada Moon Sparkle, gavesett til henne i 2 deler.

Premien har en verdi av kr 299,- 

 

Legg inn navn, din e-post, dato og svar i sjema under, og en heldig vinner vil motta dette gavesettet med Escada produkter som er levert fra nettbutikken blivakker.no

  

 

 

Denne er ikke aktiv lenger, du må inn her for å finne dagens kalender luke.

 

 


Relaterte saker:

Årets julekalender for 2010 ved Jenteporten.no

Årets julekalender for 2010 ved Jenteporten.no

I perioden 1-24 desember vil jenteporten.no være på plass med årets Julekalender for desember 2010. Her vil det være premier i forskjellige varianter, og en heldig vinner stikker av med en premie hver dag fra 1 tom 24 desember. Det vil være premier til en verdi av over kr 10 000,-  Les mer »

Årets vinnere ved Jenteporten.no sin julekalender 2010

Årets vinnere ved Jenteporten.no sin julekalender 2010

Er du en av dagens heldige vinnere ved årets julekalender ved jenteporten.no? I julekalenderen til jenteporten gir vi bort premier for over kr 10 000,- Her oppdaterer daglig med navn og premie til alle de som vinner ved årets julekalender. Den 26.desember legges ut navn på vinnere som får noen ekstrapremier, dette er kun til alle som har vært med i årets julekalender. Lurer du på om premien din er sendt, kan du også sjekke dette her.  Les mer »

Julegaver for alle og enhver!

Julegaver for alle og enhver!

Nå nærmer julaften seg med stormskritt og det er vel fare for at enkelte løper fra butikk til butikk helt i siste liten. Hva med å begynne julehandelen forholdsvis tidlig i år, slik at du slipper alt maset, stresset og panikken? Her får du noen gode tips til hva du kan gi til dine nærmeste, og hvis finanskrisen har rammet lommeboken din også, fortvil ikke. Det gjelder å være kreativ!  Les mer »

Kos deg varm!

Kos deg varm!

Vinteren er dessverre ikke over og kulden har en lei tendens til å bite seg fast i marg og bein, hvis du skulle våge deg en tur utenfor husets fire vegger. Hva med å prøve en kosepute fra Beurer som gjør deg varm på et blunk?  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 14.desember 2010 kl 23:27

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]