Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Frisørene anbefaler oss å bruke den og den sjampoen og mange ulike hårprodukter. Etter at man har betalt nesten 500 kroner for en klipp, stiger prisen raskt når du kjøper hårprodukter i tillegg. Her har du rådene til hvordan du kan spare masse penger på netthandel.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 16.desember 2005 kl 16:47

Ikke alle av oss er like avhengige av å bruke kostbare merker man får kjøpt hos frisøren. Men det er bare til å innrømme det: det gir en ekstra følelse av luksus å bruke ”skikkelige” produkter, og de er ofte veldig drøye i bruk og mye mer skånsomme for håret. 

Å finne fram på nettet til hvem som selger hva, har Jenteporten.no allerede gjort jobben for deg. Her har du tipsene på linkene til hårpleieprodukter, ansikt-og sminkeprodukter.

- Du blir robbet
Leder for Kelkoo i Norge, Tore Slettemoen, sier at har du lyst å spare penger, er netthandel veien å gå.

- Det er absolutt verdt den ekstra tiden man bruker for  finne det man ønsker seg, spesielt hvis det å spare penger er viktig, sier Slettemoen.
- Tror du frisører og andre innenfor kosmetikkbransjen bør tenke annerledes?
- Ja, det mener jeg absolutt. Det er mulig at man er i en annet modus når man er hos frisøren og kjøper med seg ulike produkter, og ikke tenker så mye på prisen. Men man betaler mye for mye, sier Slettemoen.

Han sier videre at det er viktig å tenke på de ulike tollreglene. Kjøper man for mye, går vinningen fort opp i spinningen. I dag har man en tollfri grense på 200 kroner. Men handler man for 1000 kroner for eksempel, er det likevel mye å spare.

Her har du nettsteder hvor du kan spare penger på dine favorittprodukter.

Lookfantastic.com
Side med mange gode tilbud og virkelig mye å spare innen hår- og hudpleie. Undertegnede har brukt deres tjenester mange ganger, og hver gang har det gått knirkefritt. Brukeranmeldelser av produktene. Engelsk selskap

Stravberrynet.com
Nettsted som selger nesten alt du vil finne i et parfymeri, og du får prisen opp i norsk valuta. Ulempen er at du får ikke testet ut produktene slik som du gjør i et parfymeri.

Yera.com
Norsk nettsted med egne produkter som er basert på naturlige råvarer og ingen av produktene er testet på dyr.

Hghair.com
Amerikansk side som selger alt innenfor hud- og hårpleie.

Qxl.no
Privatpersoner som selger det meste innen hud og hårpleie om man kan sjekke ut den man handler fra, og det hele er en trygg affære. Men det tar litt tid, så ha is i magen.

Kelkoo.com
Hjelper deg å sammenligne produkter slik at du lettest skal få de rimeligste alternativene ved å sammenligne prisene i en stor samling av nettbutikker.

 


Annonse:


Sist endret 16.desember 2005 kl 20:34

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]