Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Bokser fra Fredrikstad kan bli supermodell

Jeanette Gulbrandsen (28) fra Fredrikstad kan bli den neste topmodellen til Brun og blid, landets største solkjede. Fredrikstad-jenten som bokser, vant delfinalen for november og ledet store deler av måneden. 20 kvinner konkurrerte om å vinne.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 1.desember 2010 kl 17:54 av Lise Lotte Andersen

 

Jeg er egentlig en pensjonert modell, smiler Jeanette. Hun har egen bedrift i Fredrikstad og mer opptatt av å style andre, men kjente det rykket i den tidligere modellkroppen da Brun og blid utlyste konkurranse og inviterte alle norske kvinner til å delta. Det har vært stor pågang og bare 20 kvinner blir presentert hver måned.
 

 


 

Første brunette
 

Det var bare å prøve, så fikk det gå som det ville. Jeg er glad jeg meldte meg på konkurransen. Det er ennå et stykke igjen til topps, men jeg er fortsatt med, sier hun.  Til sammen åtte månedsvinnere skal stemmes frem til mai neste år. Jeanette er en av tre som er klar for  delfinale i Oslo neste sommer. Hun kan også bli den første brunetten som fronter Brun og blid. Solkjeden har bare hatt blondiner som Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen og Charlotte Torstvedt, og det nærmeste man har vært en brunette må være  håndballproffen Kristian Kjelling. Også Beate Tislavoll Haga, som vant konkurransen Miss Brun og blid 2010, er blondine.
 

Jeanette har tidligere arbeidet som modell gjennom Show Models, og  avsluttet den karrieren, for å drive med styling og bygge opp sitt eget firma Jeanettes Beauty Hair and Extenion. Nå kjenner hun modelllysten er vekket.
 


200 000 kroner
 

Ved siden av jobben som stylist har hun også vært aktiv innen kampsport og styrketrening, elsker thaiboksing og kickboksing.
 

 

I thaiboksing kan man bruke albuer og knær, derfor en litt røffere sport enn kickboksing, sier hun.
Brun og blid har 135 solsentre i Norge og omsetter for cirka 200 millioner i året. Dersom Jeanete Gulbrandsen vinner konkurransen vil hun motta 200 000 kroner, i tillegg til å være frontfirgur for solkjeden.


Det er litt vilt å tenke på at jeg kan få et gjennombrudd etter at modellkarrieren egentlig var over, sier hun.

 

 

 

Ønsker du å melde deg på miss brun og blid konkurransen, trykk her for å få mere info.


Relaterte saker:

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.  Les mer »

Del din historie med Jenteporten.no

Del din historie med Jenteporten.no

En ny og spennende side for dere med mye på hjerte. Kanskje du har en historie du vil dele med andre, en opplevelse, et dikt eller har vært med på årets flause? Hvorfor ikke dele denne med andre brukere her på jenteporten ?  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 1.desember 2010 kl 18:51

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]