Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Bestill hotell via nettet, spar hundrevis

For godt til å være sant? Det florerer nesten av ulike hotelltjenester på nettet som tilbyr overnatting så og si over hele verden. Det viser seg at mange av hotellene opererer med billigere priser hvis du bestiller via nettet enn kontakter dem direkte.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 14.desember 2005 kl 15:16

Snart kan du le hele veien til banken med alle pengene du kan spare på noen tastetrykk på tastaturet istedenfor på telefonen. En undersøkelse som Dagbladet gjorde, viser følgende:

Rainbow Hotel Opera i Oslo tar normalt rundt 1800 kroner for et dobbeltrom. Da de ringte og spurte om rom fra torsdag 21. til fredag 22. april kunne de gi dem et tilbud på 1555 kroner, og det var det beste de kunne tilby. Et raskt søk på nettjenesten Kelkoo ga dem imidlertid dobbeltrom samme dato til 790 kroner.

Dermed ble det spart 765 kroner, eller 49 prosent, på et nettsøk som tok dem under 10 minutter.


Her finner du en  oversikt over gode hotell-tjenester via nettet.
Men husk, ikke alle hotellene har like gode tilbud på nett. Noen ganger svarer det seg å kontakte hotellet direkte for å sjekke etter om de har tilbud eller kampanjer. Samt sjekke flere hotellsøketjenester før du bestiller.

AltOmReiser.no har testet hvor mye et dobbeltrom på Hotel Ronda i Barcelona koster per natt.

Kelkoo.no
Enkelt og brukervennlig. Den søker blant 5 store hotellkjeder og du får prisen oversiktlig og greit regnet ut i norske kroner. De fleste norske hoteller blir rimeligere om du bruker Kelkoo til å finne overnatting.

Hotell Ronda  kostet her 688 kroner for et dobbeltrom.


Expedia.com
En stor og god søketjeneste hvor du  kan du søke både på hotell, fly, leiebil blant mye annet reiserelatert.
Expedia var blant de dyreste tjenestene vi testet når det gjaldt norske hoteller. Hotell Ronda fikk du her for 685 kroner.
Hoteldiscount.no
God tjeneste med godt utvalg. Norskspråklig og priser i norske kroner. Hotell Ronda kostet 672 kroner. 
 Hotell.no
Denne søketjenesten er den største Norge . Er middels dyr og det tat litt tid å finne de billigste hotellene.  Ulempen med denne tjenesten er at du får ikke oppgitt nøyaktig hva rommet koster og om det faktisk er ledige rom. Dette gjelder ikke for internasjonal søk, inkludert Bergen og Oslo. Dessverre kom de dårligst ut i testen. Hotell Ronda gikk her for 1326 kroner.
Hotels.com
Norskspråkelig og lett å finne frem i. Kostet 672 kroner for en natt på et dobbeltrom på Hotell Ronda i Barcelona. 

Andre store tjenester
 
Pinpointtravel.com

Stort utvalg. Hevder å søke gjennom 50 andre søketjenester. Et dobbeltrom på Hotell Ronda kostet 702 kroner. Gtahotels.com
God tjeneste med stort utvalg. Anmeldelser fra hotellgjester.
 

Flere søketjenester.
Har du ikke funnet det du leter etter enda, er det tusenvis av søketjenester innenfor hotell og det er penger å spare. Google som du sikkert kjenner til er veldig god til å finne det meste innenfor hotell og overnatting. AltOmReiser. no har også en stor oversikt over hoteller i Norge med telefonnummer og adresser hvis du vil kontakte dem direkte.

Kilde: AltOmReiser.no


Annonse:


Sist endret 16.desember 2005 kl 20:34

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]