Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna fra Randaberg til topps i missekåring

Anna Mroz (22) fra Randaberg vant suverent konkurransen om å bli Miss Brun og blid i oktober. 22-åringen er en av åtte delfinalister som skal konkurere om å bli frontfigur for landets største solkjede i 2011.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.november 2010 kl 18:18

 

Veldig artig å vinne. Jeg har ikke deltatt i missekåringer tidligere og har heller ikke noe erfaring som modell, derfor ble jeg litt overrasket, sier Anna. Et stort antall norske kvinner har meldt seg på konkuransen, og hver måned presenteres bare 20 utvalgte kvinner som folk kan stemme på. Vinneren er dermed kvalifisert for semifinale i juni neste år. Randaberg-jenten ledet stort gjennom hele oktober og virket uslåelig.

 

Språkmektig


Anna Mroz er født i Stavanger og har polske foreldre. Hun er singel, er student i språk og interkulturell kommunikasjon og lidenskapelig opptatt av andre språk og kulturer, mens musikk, matlaging og reiser er sterke fritidsinteresser. Akkurat nå lærer hun seg tyrkisk og fransk, og snakker ra før norsk, engelsk, polsk og spansk.

 

Jeg blir jo inspirert til kanskje prøve meg som modell selv om jeg ikke skulle gå til topps ved å bli den neste Miss Brun og blid-modellen. Selvtilliten har fått seg et skikkelig løft gjennom konkurransen og det skal jeg bruke positivt, sier hun. Dagens Miss Brun og blid-modell, Beate Tislavoll Haga,  kommer fra Stord og vant i fjor sommer konkurransen om å være årets modell.

 

Erstatter kanskje kjendiser

 

Tidligere har kjendiser som Kathrine Sørland, Cathrine Larsåsen, Charlotte Thorstvedt og Kristian Kjelling frontet landets største solkjede.


Det er ingen tvil om at det å bli eksponert som hovedmodell for Brun og blid er stort, sier Anna Mroz.

Brun og blid har 135 solsentre i Norge og vinneren av konkurransen får 200 000 kroner i tillegg til å fronte store og nasjonale reklamekampanjer for kjeden. Alle norske kvinner kan delta.

 

Påmelding skjer på missbrunogblid.no

 


Relaterte saker:

Solstudio kjede markerer veiskille mot mørkere dager med gratis Soltime

Solstudio kjede markerer veiskille mot mørkere dager med gratis Soltime

Landets største solkjede Brun og blid gir bort sol for fire millioner kroner i dag søndag. 31. oktober markeres overgangen fra sommertid til vintertid. Brun og blid forventer storinnrykk av soltørste nordmenn over hele landet.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 6.november 2010 kl 19:48

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]