Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Solstudio kjede markerer veiskille mot mørkere dager med gratis Soltime

Solstudio kjede markerer veiskille mot mørkere dager med gratis Soltime

Landets største solkjede Brun og blid gir bort sol for fire millioner kroner i dag søndag. 31. oktober markeres overgangen fra sommertid til vintertid. Brun og blid forventer storinnrykk av soltørste nordmenn over hele landet.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 31.oktober 2010 kl 08:01

Det er blitt en tradisjon at Brun og blid lar folk sole seg gratis den søndagen klokken stilles tilbake hvert år. Den har fått navnet Soldagen og innebærer gratis soling. Dette har blitt en populær dag der alle våre solsentrene i hele landet er stappfulle av folk, sier admistrerende direktør Thorbjørn Frantzen. Soling handler ikke nødvendigvis bare om å være mest mulig brun, men også om vælvære og trivsel, mener Frantzen.

Vi har lagt bak oss en sommer som må kunne karakteriseres som dårlig de fleste steder, og førstkommende søndag kan vi i alle fall love høytrykk og sol til alle, forsikrer Frantzen. Brun og blid har 135 solsentre. Soldagen har en verdi på cirka fire millioner kroner. Frantzen understreker at de fleste har godt av litt sol, og fremhever det viktige D-vitaminet.


Vi bor i et land hvor solrike dager er mangelvare, og UVB fra solen som utgjør D-vitaminet er borte fra oktober til mars, og enda lenger fraværende i Nord Norge. D-vitamin svært viktig for kroppen. Både norsk og utenlandsk forskning dokumenterer at D-vitamin kan forebygge en rekke sykdommer. Sol er den beste kilden til vitaminet, sier Frantzen. I tillegg gir litt brunfarge den enkelte et freshere og sunnere uttrykk gjennom mørke vinterdager.

Mørketiden er høysesong for depresjoner. Sollys motvirker depresjon og påvirker den psykiske helsen på en positiv måte, føyer han til.
 


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 6.november 2010 kl 19:32

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]