Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Million Dollar Hair

Million Dollar Hair

Million Dollar Hair (MDH) er en helt ny, miljøvennlig og norsk hårproduktserie som i disse dager finner veien ut til markedet. Nå kan du ta vare på deg selv, mens du "redder" verden.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 12.mars 2010 kl 10:10

 

MDH er et resultat av et langvarig samarbeid mellom norske frisører og laboratorieteknikere fra USA, og er utviklet for å best mulig ta vare på hår og hodebunn. Det er kun benyttet naturlige ingredienser, og alle produktene kommer i resirkulerbar embalasje. Miljøvennlighet har nemlig vært en viktig faktor for utviklingen av dette produktet.

 EGET FOND

I tillegg gir Million Dollar Hair deg muligheten til å ta vare på andre, mens du tar vare på deg selv.

For vært produkt som selges blir det overført midler direkte til Million Dollar Hair Kids Foundation, og i første omgang går pengene til SOS Barnebyer.

Noe for deg som er ute etter den gode følelsen av velvære, og god samvittighet.

Alternativer

MDH lanserer flere forskjellige produkter, og du kan velge mellom The Hairspray, The Vanilla Bean Treatment, The Kiwi Clean Shampoo og The Peppermint Conditioner for å nevne noen.

Barnevennlig

Det er også lagt vekt på barnevennlighet, og derfor har MDH også lansert The Kid Shampoo og The Kid Conditioner.

 

 

 

 


Relaterte saker:

Flott hår i en fei!

Flott hår i en fei!

Enten man skal på julebord og snøfallet har gjort håret helt flatt, eller man er ute på reise, er det godt å ha kjappe løsninger lett tilgjengelig som fikser håret i en fei. Og som selvsagt ikke tar all plassen i vesken.  Les mer »

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Frisørene anbefaler oss å bruke den og den sjampoen og mange ulike hårprodukter. Etter at man har betalt nesten 500 kroner for en klipp, stiger prisen raskt når du kjøper hårprodukter i tillegg. Her har du rådene til hvordan du kan spare masse penger på netthandel.  Les mer »

Ta vare på håret ditt!

Ta vare på håret ditt!

Kjenner du at håret ditt kunne trenge litt mer styrke og glans? Føler du at det er slitt etter all føning og styling? Ta vare på håret ditt og gi det den behandlingen det behøver, så kommer du til å skinne på årets julebord!  Les mer »

Trollkuren fra Oz i Norge!

Trollkuren fra Oz i Norge!

For tjue år siden ville du nok tenkt på Crocodile Dundee, Neighbours og dingoer om vi hadde nevnt Australia. Kanskje til og med en skummel historie om hvithaier kombinert med blod og surfere. Det var den gang. I dag utmerker Australiere seg på mange områder. De lager deilig vin. De er en del av motebildet. De produserer filmer og musikk, og ikke minst kan de tilby hårpleieproduktene verden lenge har ventet på.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 17.mars 2010 kl 09:16

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]