Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Trollkuren fra Oz i Norge!

Trollkuren fra Oz i Norge!

For tjue år siden ville du nok tenkt på Crocodile Dundee, Neighbours og dingoer om vi hadde nevnt Australia. Kanskje til og med en skummel historie om hvithaier kombinert med blod og surfere. Det var den gang. I dag utmerker Australiere seg på mange områder. De lager deilig vin. De er en del av motebildet. De produserer filmer og musikk, og ikke minst kan de tilby hårpleieproduktene verden lenge har ventet på.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 12.juli 2009 kl 21:30

Du har kanskje hørt om vårt lille kjæledyr; Aussie? Hårproduktet som har tatt London og Storbritannia med storm.
På kort tid har vi gått fra å være et lite, ukjent merke, til å selge 50 millioner sjampoflasker bare i Storbritannia.
”Så fint for deg”, tenker sikkert du. ”Hva har dette med meg å gjøre? Jeg har ikke surferhår. Jeg kan ikke engang stå på skateboard”. Neivel, men hva med badehår? Luehår. Slitt hår. Tørt hår. Flatt hår, eller rett og slett livløst hår? Har du aldri det heller? 

Tingen er at vi kan fikse dette! La oss dra deg gjennom en liten historie, så skal vi forklare det for deg. Henger du med – historien går omtrent som følger:
Året er 1979. Den amerikanske trollmannen Tom Redmond er på besøk i Oz – eller Australia som man så fint sier i Norge. Her blir han introdusert for en rekke australske frukter og gamle kjerringråd. Mannen er i ekstase. Han har aldri opplevd noe lignende før. Han frydet seg i møte med eksotiske ting som Blue Gum Leaves, Australsk Custard Apple, Quandong, Mint Balm, Wild Cherry Bark og beskyttende jojobafrøolje.

Vi forstår ikke helt hvordan alle fruktene og kjerringrådene fikk Herr Redmond til å tenke på hår, men det fikk de altså. Trist og slitt hår, for å være eksakt. Det gikk opp for Redmond at disse fantastiske, eksotiske fruktene, nøttene og oljene ville gjøre underverker for ødelagt hår.
 
Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor. Det er navnet på Tom Redmonds hjertebarn. En utrolig suksess i Storbritannia. Mirakelkuren har vunnet hele 9 priser på to år. De har til og med fått skryt av engelske Vouge, Grazia, Cosmo og You magazine. Utrolig nok har oppskriften vært den samme helt siden starten, for 30 år siden.
Aussies suksesshistorie er ikke et resultat av tung markedsføring, men stille hvisking fra de som kjenner til produktene. Og nå har de fleste hørt om Aussie. Aussie-freaks har de også blitt.

Hemmeligheten er: hver flaske er fylt til randen av urgamle mysterier og visdom. Mysterier og visdom som vil gjøre underverker for krusete, flatt, slapt og slitt hår. Hår børstet i hjel eller bare helt ute av kontroll. Tester vi har gjennomført viser at avokadoolje – for å nevne en ingrediens – kan roe ned håret ditt – selv om du stresser rundt i sommervarmen. Vi vet også at Australsk Kangaroo Paw Flower bidrar til et glansfullt hår. Andre vidunderlige ingredienser er Australsk Wild Peach og Balm Mint.
 
Vi er de første til å innrømme at det finnes viktigere ting i livet enn hår, men det er allikevel et veldig godt sted å begynne. Snart får også du muligheten til erfare hva den Australske villmarken kan gjøre for håret ditt. Trenger vi si mer?
Vi håper du vil sette pris på Aussieproduktene. De har nemlig en fantastisk personlighet! Produktene er tilgjengelig i nærmeste Vitabutikk og Cubusbutikk.


Relaterte saker:

Flott hår i en fei!

Flott hår i en fei!

Enten man skal på julebord og snøfallet har gjort håret helt flatt, eller man er ute på reise, er det godt å ha kjappe løsninger lett tilgjengelig som fikser håret i en fei. Og som selvsagt ikke tar all plassen i vesken.  Les mer »

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Frisørene anbefaler oss å bruke den og den sjampoen og mange ulike hårprodukter. Etter at man har betalt nesten 500 kroner for en klipp, stiger prisen raskt når du kjøper hårprodukter i tillegg. Her har du rådene til hvordan du kan spare masse penger på netthandel.  Les mer »

Ta vare på håret ditt!

Ta vare på håret ditt!

Kjenner du at håret ditt kunne trenge litt mer styrke og glans? Føler du at det er slitt etter all føning og styling? Ta vare på håret ditt og gi det den behandlingen det behøver, så kommer du til å skinne på årets julebord!  Les mer »

Vårens hårtrender fra Wella Professionals

Vårens hårtrender fra Wella Professionals

Wella Professionals har utviklet Trend Vision for å være i forkant av motebildet, for å utvikle sofistikerte teknikker og samarbeide med noen av de mest inspirerende stylistene i verden. Trend Vision-temaene er en samling av fire klare oppfatninger om motebildet som kan inspirere både designere og stylister.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 12.juli 2009 kl 22:30

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]