Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Kjendis-Norge feiret nytt motehus

Kjendis-Norge feiret nytt motehus

Med Annette Stai, Pia Haraldsen og Mille Marie-Treschow som publikum, debuterte Morten Harket og Pia Tjelta på samme scene med duetten «Let it be me». Torsdag kveld feiret kjendis-Norge åpningen av Norges mest eksklusive varemagasin – Eger Karl Johan.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 13.mai 2009 kl 20:35

- Eger Karl Johan er en godtepose for en shoppingentusiast. Jeg fikk gåsehud da Pia sang, jeg er supermisunnelig på at hun fikk synge med Morten Harket, smilte venninnen Synnøve Skarbø, som var en av mange kjendiser som var med på den storslåtte feiringen av Eger Karl Johan.

 

A-ha-vokalist Morten Harket sang duett sammen med skuespiller Pia Tjelta for første gang, og kjendisene favoritt DJ Rune Refling snurret plater for gjester som Pia Haraldsen, Aylar Lie, Idol-Sandra, Marthe Krogh, Per Sundnes, Anette Stai, Mille-Marie Treschow  og Christian Ringnes.
 

- Jeg synes Morten Harket og Pia Tjeltas duett var ett av mange fantastiske innslag. Åpningsfesten har vært helt i tråd med hva Eger Karl Johan skal være – eksklusivt og litt utypisk norsk, sier en fornøyd Carl-Erik Krefting i Søylen Eiendom. 

 

Prislapp: én milliard kroner

Det er Søylen Eiendom som står bak det 7 500 kvadratmeter store shoppingparadiset midt i Oslo sentrum. Eiendomsselskapet har investert svimlende én milliard kroner i det som har vært ett av Norges mest omfattende renoveringsprosjekter. 

 

- Det er spenstig at Nina Skarra åpner salong her. Eger Karl Johan fremstår som et dynamisk varemagasin, det var på tide at dette skjedde på Karl Johan, mener Pål Vassbotten fra Oslo Fashion Week. Skarra er Norges eneste haute couture designer og er allerede et etablert navn i Europas motehovedstad Paris. 

 

Samtidig som Søylen Eiendom har ønsket å gi Oslo et bedre shoppingtilbud, har selskapet også ønsket å gjøre noe med sentrumsbildet. En kraftig opprusting av hele kvartalet, har derfor vært en sentral del av prosjektet. Målsetningen til Eger Karl Johan er å bli Oslo og Norges svar på Harvey Nichols i London og Printemps i Paris

 

- Vi er allerede på god vei mot målet. Butikksammensetningen er variert og spennende. Hos oss vil man finne den største samlingen eksklusive merkevarer i landet under ett tak, sier Krefting. 

 

Nordens handelssentrum

Til sammen er seks bygårder på Egertorget i Oslo slått sammen til et varemagasin med over 30 butikker og 4 serveringssteder fordelt over tre etasjer.

Det hele er et ledd i en omfattende satsing fra Søylen Eiendom og samarbeidspartnere om å gjøre Oslo sentrum til Nordens viktigste handelssentrum.

 

Toppbildet er fra Stella McCartneys vårkolleksjon, som du finner hos Eger Karl Johan


Relaterte saker:

Supermodell fronter nye Cubus

Supermodell fronter nye Cubus

En stor profilendring skal gjøre Cubus mer trendy. Nå er kampanjens ansikt, den svenske supermodellen Mini Andén, i ferd med å gi forvandlingen en kickstart blant ”fashionistaene” i Stockholm.  Les mer »

Ta vare på håret ditt!

Ta vare på håret ditt!

Kjenner du at håret ditt kunne trenge litt mer styrke og glans? Føler du at det er slitt etter all føning og styling? Ta vare på håret ditt og gi det den behandlingen det behøver, så kommer du til å skinne på årets julebord!  Les mer »

Vårens hårtrender fra Wella Professionals

Vårens hårtrender fra Wella Professionals

Wella Professionals har utviklet Trend Vision for å være i forkant av motebildet, for å utvikle sofistikerte teknikker og samarbeide med noen av de mest inspirerende stylistene i verden. Trend Vision-temaene er en samling av fire klare oppfatninger om motebildet som kan inspirere både designere og stylister.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 13.mai 2009 kl 21:35

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]