Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Nytt barbersystem fra Gillette

Nytt barbersystem fra Gillette

Venus Embrace er en ny generasjon berberhøvler fra Gillette, med fem fjærende blad som følger kroppens kurver og etterlater sensasjonelt glatt hud. Embrace er Venus`mest teknologisk avanserte barberhøvel noen sinne, og den største lanseringen i Venus-høvlenes historie. Norske legger har aldri vært glattere.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 23.februar 2009 kl 00:08

Fra tre til fem blader

Høvelen har blitt utviklet fra å ha tre til hele fem bevegelige blader som fjerner praktisk talt hvert eneste hårstrå. Bladene er omgitt av et beskyttende komfortbånd som øker smidigheten og følger kurvene dine for et perfekt resultat. De fleste bladene er laget for aldri å miste kontakt med huden, selv rundt de vanskelige stedene som knær og ankler.

 

- Embrace er for kvinnen som krever et perfekt resultat, uten gjenglemte hårstrå, sier Kathrine Mehlin, markedssjef for Gillette i Norge. - Dette er Rolls Roycen i Venus`produktportefølje, og faktisk den eneste femblads barberhøvelen designet spesielt for kvinner. Dette har vi gledet oss til, sier Mehlin.

Den mest brukte høvelen 

I dag bruker over 40 millioner kvinner Gillette Venus-produkter. Siden den første lanseringen i 2001 har Venus-familien klatret på listen over kvinnelige barberhøvelsmerker i verden og ligger nå som nummer en.

 

Motestylist Jeanette Hoff er allerede overbevist. - Nå finnes ingen unnskyldning til å la skjørtene henge i skapet. Her har Gillette lagt ned like mye arbeid og teknologi i jentehøvelen som de pleier å gjøre for gutta. Og det var jammen på tide! Barbering er minst like viktig for oss. Endelig skal kjæresten min få høvelen sin i fred, ler Hoff.

Godt tak og dusjetui 

Gillette Venus Embraces farger er grønn og turkis og høvelen er dekket av et Soft Grip gelemateriale. Det dekker hele håndtaket og er mykt og behagelig i hånden. Dette er utviklet for at høvelen skal være lett å kontrollere selv når den er våt. Embrace-pakken inneholder også et nytt og stilig dusjetui, ShowerPod, som festes med sugepropper. Den fungerer både som beholder for uåpnede barberblad og som holder for høvelen i dusjen.

 

For å oppnå best mulig resultat anbefales det at Venus Embrace brukes sammen med Satin Care Avocado Twist. Det er et kremaktig og mykt skum som gjør det letter å se hvor du har barbert deg. Med ingredianser som avocadoolje og duft av aloe vera, jasmin og appelsinblomster blir barberopplevelsen komplett og huden din kommer til å kjennes glattere en noensinne.


Annonse:


Sist endret 1.mars 2009 kl 21:22

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]