Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Kos deg varm!

Kos deg varm!

Vinteren er dessverre ikke over og kulden har en lei tendens til å bite seg fast i marg og bein, hvis du skulle våge deg en tur utenfor husets fire vegger. Hva med å prøve en kosepute fra Beurer som gjør deg varm på et blunk?

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 22.februar 2009 kl 22:27

Dette er en utrolig deilig pute som varmer deg der du måtte trenge det. Nå trenger du ikke å varme deg på kjæresten lengre. Kjøp en selv eller gi den i gave til den frysne. Varmeputen er helt ny, med mange muligheter. Den kan brukes til smertelindring, oppvarming eller bare kos. Den har tre trinns bryter og blir hurtig oppvarmet.

 

Fra personlig erfaring er det utrolig lett å sovne når du tar den i bruk, så det er fordel at puten slår seg av automatisk etter 90 minutter. Som alle andre varmeprodukter fra Beurer, har denne innebygget sikkerhetssystem, BSS, som slår inn ved behov.

 

Puten kan vaskes på 40 grader. Husk å koble fra ledning og plugg. Putens bomullstrekk kan vaskes på 60 grader. Husk at puten må være helt tørr før strøm kobles til igjen. Hvis ikke, vil sikkerhetssystemet slå inn. Varmeputen har tre års garanti og kan kjøpes hos Caredirect.no for 699 kroner. Linken finner du lengre ned på siden.

 

Caredirect.no er en Norsk nettbutikk med lager og logistikksenter i Tønsberg. Caredirect har i løpet av kort tid blitt en betydelig aktør blant nettbutikker som selger helse og livsstil produkter på nettet. Målsetning deres er å kunne tilby det største og beste utvalget av helse og livsstil produkter i Norge. Dette innebærer at vi gradvis utvider produktsortimentet med gode produkter fra ledende leverandører.


Relaterte saker:

Hvil deg i form

Hvil deg i form

Trening på helsesentre og løping i marka er ikke noe for alle. Eva Bai hos Bailine gir deg tips til hvordan du kan få av deg juleribba uten fysiske anstrengelser.  Les mer »

Kos deg til en smalere midje

Kos deg til en smalere midje

Nå som sommeren er på hell, er det først nå vi kanskje merker at livvidden har fått strekt litt på seg i sommer. Late dager på stranden, gode middager på restauranter, og kjølige drinker i varmen har begynt å sette sine spor. Trening er selvsagt den beste oppskriften. Men synes du det er vankelig å komme i gang, prøv disse tipsene som vil gjør veien til en smalere midje langt mer behagelig.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 22.februar 2009 kl 23:24

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]