Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Vårens hårtrender fra Wella Professionals

Vårens hårtrender fra Wella Professionals

Wella Professionals har utviklet Trend Vision for å være i forkant av motebildet, for å utvikle sofistikerte teknikker og samarbeide med noen av de mest inspirerende stylistene i verden. Trend Vision-temaene er en samling av fire klare oppfatninger om motebildet som kan inspirere både designere og stylister.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 4.februar 2009 kl 23:26

Med hvert kreative tema følger en mer kommersiell stil, en personlig trend. Her har Wella Proffessionals brukt moteutrykkene i praktiske og enkle frisyrer og gjort trendene mer salongvennlig. De personlige trendene er tilgjengelig i Wella Professionals-salonger for de som vil prøve de siste trendene. Årets trender er et resultat av et samarbeid mellom de to globale kunstneriske lederne hos Wella Professionals: Josh Wood og Eugene Sulimaine. To frisører på toppnivå som er kjente verden over for sin profesjonalitet og kreativitet. De jobber tett med kjente designere som Chanel, Karl Lagerfeld, Stella McCartney og Marc Jacobs.

Intersexion

Intersexion flytter grenser for forføring. Den utfordrer sosiale stereotyper og antyder en ny æra innen forståelsen av seksualitet. I denne new-age-glam-frisyren kolliderer maskuline og feminine verdener, ikke for å skape androgynitet, men nye, uforutsigbare permutasjoner.
- Konseptet er både futurisk og perfekt. Den ferdige stilen har mye spenning og strukturelle, skarpe grafiske linjer, med en ren styling, sier Eugene Souleiman. Personlig tilpasset er dette den skarpeste og mest markerte trendfrisyren. Den kan beskrives som en kontrast av runde og firkantede klipper, kjølige farger og glansfull styling.

Virtual Life

Med Virtual Life viskes grensen mellom virkeligheten og fantasi ut, slik at vi blir frie til å skape vår egen virkelighet. Den interaktive generasjonen er utålmodig, kreativ og mektig. Virtual Life-trenden tar utganspunkt i de lengre hårlengdene fra tidligere sesonger, men gjør den tøffere- lange, men med avrunding og styrke i klippen. Dette er Wella Professionals visjon om en vidunderlig ny verden av fleksible frisyrer der frisyrene kan brukes på forskjellige måter ved hjelp av klippen. I tillegg til dette brukes rene fargeblokker, en trend som i høyeste grad var tilstedeværende på catwalken i vår og sommer. Personlig tilpasset er dette trenden som virkelig gir deg mulighet til å uttrykke deg: Skjulte, understrekende 3-D-fargeeffekter leker gjemsel i fleksible frisyrer.

Utopia

Utopia er en futuristisk trend. Den fremkaller en mykere verden som er full av følelser. Alt er klart, lyst og inspirerende, pastellnyanser gløder med myk varme i bakgrunnen. Gjennomsiktig styling og skulderkorte, blonde klipper dominerer med en glød av eleganse og renhet. De rene fargene i nordlyset er inspirasjonen til Wella Professionals-trenden Utopia. Det utopiske idealet er i høy grad koblet til den klassiske ideen om det blonde, og denne sesongen var catwalken full av lys blonde modeller kledd i kritthvit. Personlig tilpasset er dette den nye pastellblonde trenden, som er den reneste av alle blonde frisyrer med flytende, luftige klipper og stiler. Denne personlige trenden anbefales for alle som vil ha en ren og profesjonell blond farge, og som er villig til å bruke permanente farger og Blondor.

De-Lush

En sensuell tilværelse- en moden, svulmende, selvsikker innstilling til livet. De-Lush er nøkkelen til denne innstillingen. De-Lush handler om å godta den du er- den naturlige kroppen i all sin prakt. Varme og utstråling fra satengbrunt og hår som har masse volum, sensualitet og glans. Fyldige nyanser av kobber og rødblondt gir straks en varmere ansiktsfarge med en rosenrød korallfølelse. Wood forklarer: -Fargetrenden jeg har jobbet med på visningene, har hatt en overhengende følelse å være så perfekt at det ser mer enn naturlig ut, hva jeg vil kalle hypernaturlig. Personlig tilpasset er dette trendfrisyren som fyller håret med store dimensjoner, og lekre, fyldige farger fulle av refleksjon. Unn deg selv sensuelle former og feminine bølger med fullstendig kontroll over krusete hår.


Relaterte saker:

Ta vare på håret ditt!

Ta vare på håret ditt!

Kjenner du at håret ditt kunne trenge litt mer styrke og glans? Føler du at det er slitt etter all føning og styling? Ta vare på håret ditt og gi det den behandlingen det behøver, så kommer du til å skinne på årets julebord!  Les mer »

Flott hår i en fei!

Flott hår i en fei!

Enten man skal på julebord og snøfallet har gjort håret helt flatt, eller man er ute på reise, er det godt å ha kjappe løsninger lett tilgjengelig som fikser håret i en fei. Og som selvsagt ikke tar all plassen i vesken.  Les mer »

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Frisørene anbefaler oss å bruke den og den sjampoen og mange ulike hårprodukter. Etter at man har betalt nesten 500 kroner for en klipp, stiger prisen raskt når du kjøper hårprodukter i tillegg. Her har du rådene til hvordan du kan spare masse penger på netthandel.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 1.mars 2009 kl 21:10

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]