Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Vin med mindre kalorier

Vin med mindre kalorier

Hvert år lover tusenvis av nordmenn å bli sunnere. Drikke mindre, trene mer og spise bedre. Hvitvinen Lindemans Early Harvest Crisp Dry White er en mer kalorifattig vin du kan drikke med litt bedre samvittighet uten å bryte nyttårsløftene.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 26.januar 2009 kl 23:53

Ikke på bekostning av smaken

Lindemans Early Harvest Crisp Dry White er en meget god vin som er lettere både på kalorier og alkohol. Produsenten har ikke gått på akkord med smaken av den grunn.

- Vinmakerne har vært opptatt av å lage en vin som tar vare på vinens positive helseeffekter, samtidig som alkohol- og sukkernivået er redusert, sier Martin Tobiasson fra Foster’s. Lindemans Early Harvest Crisp Dry White er en tørr vin laget på druer fra Murray Darling-området i Australia. 2007 var et år med varmt vær, noe som ga frukt med god modenhet. Vinen er laget av druetypene Verdelho, Chardonney, Semillion, Colombard og Riesling. Fargen er blek gul med grønne undertoner. Aromaene er av tropiske frukter og fersken. Vinen nytes best ung.

 

Et lettere festmåltid

Kombiner gjerne Lindemans Early Harvest Crisp Dry med salat, kylling eller sjømat. Mye sjømat har sesong i det kalde vinterhalvåret. Nyt et glass vin med hvitvinsdampede blåskjell, torsk eller skrei som et hverdagslig festmåltid. - Vi nordmenn har en tendens til å skulle ta det helt ut hver gang vi skal drikke vin. Da skal det være en kraftig middag med mye vin. Med Lindemans’ lettere vin kan du kose deg i hverdagen, med et sunt måltid og en lett vin uten å få dårlig samvittighet, sier Tobiasson. Med en alkoholandel på 9 prosent og et kalorinivå som er 30 prosent lavere enn i vanlig vin, reduseres både en eventuell hodepinen dagen derpå og kaloriinntaket.

 

Øl med mindre kalorier ser ut til å ha slått godt an, og man glemmer at det finnes tilsvarende alternativer på vinfronten. Foretrekker du rødvin kan du prøve Lindemans Early Harvest. Lindemans Early Harvest Crisp Dry White er tilgjengelig i bestillingsutvalget på Vinmonopolet. Utsalgspris er 99,90 kroner. Importør er V&S Norway.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 27.januar 2009 kl 00:12

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]