Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Mannfolk!!!

Mannfolk!!!

Gang på gang går jeg i samme fellen, og gang på gang blir jeg like skuffet. Jeg forventer empati, omsorg, omtanke, egentlig bare en tanke som ikke omfatter dem selv. Jeg griner og sutrer, i det hele tatt alt for å få den oppmerksomheten jeg føler jeg skal ha. Og hva får jeg i retur? Noen avvæpnede innøvde fraser, som de tror du vil høre, for å ro seg unna situasjonen og ubehaget de er blitt påført. Hvem snakker jeg om? Mannfolk så klart!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 10.januar 2009 kl 16:48

Det er vel ingen tvil om at damer og menn er det beste eksempelet på to motpoler. At vi er født på samme planet er det vanskelig å overbevise meg om. Men, jeg er ikke forbanna på mannfolkene. Jeg er forbanna på meg selv, for at jeg gjentatte ganger har prøvd å få de over på min side, på min rosa planet.

 

Komplimentene

For på min planet er det så fint så. Her er vi rause med komplimentene, om du er for tynn eller for tykk, for irriterende eller for slem, vi klarer alltid å komme med de viktige komplimentene. ” Du er ikke tykk, du har former, og de er på de helt riktige stedene.” Komplimentene bygger opp under selvfølelsen og selvtilliten og alle på den rosa planeten vet hvor viktig det er. Her er det faktisk lov å ta ”en hvit en”, så viktig er det.

 

Lese tankene

På min rosa planet kan vi lese tankene til hverandre. Hvis en person har kommet med en fleipende kommentar om noe som ikke hører hjemme på den rosa planeten, eller en person bryter en avtale med meg for å gå på byn med andre venner, da blir jeg skuffet og lei meg. Men, det ender aldri i noen utagering, heller i en tilstand av mute, med noen korte kontante svar, hvis jeg absolutt må svare. På den rosa planeten skjønner motparten øyeblikkelig hva som har skjedd. ”Huff, jeg var visst stor i kjeften, sorry.” eller ” jeg skal aldri mer drikke, bare være med deg.” Da er det faktisk stor sannsynlighet for at jeg kan se gjennom fingrene neste gang denne personen gjør noe dumt. For et fantastisk sted.

 

Omsorg

På den rosa planeten viser folk omsorg. De vet at dette er helt grunnleggende for planetens eksistens. Det gir seg utslag i forskjellige ting og det at du kan lese tankene til noen er en fordel. Å glede et annet menneske uten å bli tiltalt for smøring i etterkant, er et glimrende eksempel på omsorg. Her lager vi middag til en vi tror trenger det eller rydder og vasker hele huset, bare for å se smilet (og bare smilet) når personen ser den glattpolerte komfyren. På denne planeten er det svært ryddig og rent!

 

Svelge noen kameler

Du lurer vel sikkert på hvorfor jeg gang på gang gidder å prøve å få oppholdstillatelsen i orden for deg? Er du egentlig motivert? Og er du i det hele tatt kvalifisert? Jeg tror ikke dette er stedet for deg, det blir for komplisert for deg og det må jeg respektere. Vi er så forskjellige og jeg kan ikke gjøre deg til en annen person enn den du er. Du ville aldri krevd det av meg. Om du hadde blitt en rosa borger og oppført deg deretter, ville jeg blitt fornøyd med det? I lengden tror jeg du ville kjedet meg. I mellomtiden får jeg heller svelge noen kameler og respektere ditt utgangspunkt. Det er ikke bare sorgen. Men, den rosa planeten er verdt noen besøk i ny og ne, bare så du vet det.


Annonse:


Sist endret 12.januar 2009 kl 00:28

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]