Følg oss på:

Følg oss på Twitter
Julegaver for alle og enhver!

Julegaver for alle og enhver!

Nå nærmer julaften seg med stormskritt og det er vel fare for at enkelte løper fra butikk til butikk helt i siste liten. Hva med å begynne julehandelen forholdsvis tidlig i år, slik at du slipper alt maset, stresset og panikken? Her får du noen gode tips til hva du kan gi til dine nærmeste, og hvis finanskrisen har rammet lommeboken din også, fortvil ikke. Det gjelder å være kreativ!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.desember 2008 kl 00:19

Hva skal du kjøpe til far?

Det er vel ingen hemmelighet at mannfolkene uansett alder, er lei alle sokkene, bokserne og genserne som garantert ligger under treet hvert eneste år. Harde pakker blir aldri kjedelig og tekniske duppedingser som de kan sitte og leke med utover de sene nattetimer er garantert en vinner. Hva med å kjøpe en Mio Moov 200 GPS? Den slanke, lette Mio Moov 200 er utstyrt med SiRFInstantFixII GPS for raskere GPS-forbindelse, og den krystallklare 3,5-tommers (8,9 cm) flatskjermen har intelligent dag/natt-visning. Moov 200 er komplett med lettleselige kart og forhåndsinstallert fotoboksvarsling, og passer for alle som ønsker seg sikker, kraftig navigering til en overkommelig pris. Den koster 1190 kroner hos MPX.

 

For de på budsjett
Det er vel ingenting som vil glede et pappa-hjerte mer enn å tilbringe tid sammen med sin kjære datter? Gi han et kinogavekort og ta han med deg for å se James Bond eller en annen action-spekket film. Eller hva med å finne frem svamp og bøtte og gi han et gavekort på en bilvask?

Hva skal du kjøpe til mor?

Er det noen som tar seg ut denne julen, så er det vel det kjære mor. Her skal det vaskes, bakes, pusses og handles. Og det er vel ikke slik at maten lages av seg selv heller. For mange mødre er det en stressende høytid og avkobling er noe de kan se langt etter. Hva med å gi din mor et gavekort på Spa? Colosseum Spa i Oslo tilbyr Anti Stress Terapi. Behandlingen innledes med en velgjørende leire på ryggen, etterfulgt av 55 minutters klassisk massasje. Målet er å løse opp i fysiske og mentale spenninger og gi deg en dyp følelse av ro og tilstedeværelse. En balanserende og nedstressende behandling for deg som vil forebygge eller lindre stress. Det hele varer i 80 deilige minutter og koster 1400 kroner. Her kan du bestille gavekort på hjemmesiden deres og få det tilsendt i postkassen din. For andre Spa i landet, sjekk ut linkene nederst i artikkelen.

 

For de på budsjett
Hva med å overraske din mor med et hjemmestrikket sjal, tovede tøfler eller deilige pulsvarmere? Her kan hun virkelig kjenne på omsorgen og fliden du har lagt ned i hver maske. Eller hva med å gi henne et gavekort på en husvask, der du selvsagt stiller med vaskefillene. Det er nok en fare for at hun løser inn gavkortet 1. januar!

Hva skal du kjøpe til kjæresten?

Det er det evige spørsmålet, og det er alltid like vanskelig å finne svar på. Her vil du virkelig imponere, glede og treffe spikeren på hodet. Og det er vel bare til å innse at også her er det tekniske duppedingser som gjelder, selv om fristelsen til å kle han lekkert fra topp til tå kan ta overhånd. Hva med å kjøpe Samsung Blu-ray spiller? Dette er spilleren for den med høye krav til lyd og bilde. Med Samsung Blu-ray spiller BD-P1500 kan du nyte suveren lyd og ekstremt klart og detaljrikt bilde. Bedre enn noen gang faktisk, spesielt i kombinasjon med en HD-TV. Oppløsningen er fem ganger høyere enn med en vanlig DVD-spiller, og Blu-ray-platen rommer opptil hele ni timers underholdning. Samsung Blu-ray spiller støtter også vanlige CD- og DVD-formater. Denne lekkerbisken får du til 2189 kroner hos MPX.

 

For de på budsjett
Personlige gavekort vil nok de aller fleste gutter sette pris på. Spesielt hvis det innbærer matlaging, massasje eller annen kroppslig aktivitet. Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva du kan tilby. Tenk på hva kjæresten din liker og setter pris på, så tror jeg du treffer spikeren på hodet!

 

I disse juletider er det også fint å tenke på mennesker som ikke har det like godt som deg selv. Hva med å gi bort en frivillig fra Røde Kors? Ved å kjøpe årets julegave fra Røde Kors, bidrar du til at Røde Kors kan fortsette å hjelpe mennesker. Gaven du kjøper er en symbolgave og pengene vil bli brukt der behovet for Røde Kors sin hjelp til enhver tid er størst. En frivillig koster 250 kroner.

 

Kilder: MPX.no, Røde Kors, Colosseum Spa


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 14.desember 2008 kl 02:39

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]