Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Ta vare på håret ditt!

Kjenner du at håret ditt kunne trenge litt mer styrke og glans? Føler du at det er slitt etter all føning og styling? Ta vare på håret ditt og gi det den behandlingen det behøver, så kommer du til å skinne på årets julebord!

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 22.oktober 2008 kl 22:34

System Professional Shine

Det er kommet en ny serie med hårpleie fra System Professional som heter SHINE. Denne avanserte hårpleieserien, inspirert av glansen fra dyrebare smykker og magien av lysrefleksjon, gir deg muligheten til å skape en skreddersydd glanseffekt etter hvordan du føler deg.

 

En ny generasjon sofistikerte Finish produkter benytter ny teknologi og lar deg velge mellom to ulike skreddersydde glanseffekter. Fra elegant skinnende perler til eksklusiv og briljant platina. Fantastiske Care produkter kompletterer dette, ved pleiende TRI-kompleks og lyskontrollerende egenskaper som gir håret den perfekte forberedelse for strålende glans. For opimal glans i naturlig blondt og lysnet hår, er det utviklet en Shine Booster.

 

Luminous Shampoo og Luminous Mask øker overflaterefleksjonen i håret ved å glatte ut overflaten, uten å tynge håret. Luminous Booster reduserer lysspredningen i lysere hårfarger ved å bygge opp hårstrukturen fra innsiden, lukke åpninger i hårskaftet og gjøre det mindre porøst, som igjen gjør at lyset reflekteres bedre i håret.

Sebastian Originals Penetraitt Shampoo og Conditioner

Den proteinberikede formelen av Sebastian Penetraitt produktene reparerer og gjenoppretter hårets styrke, elastisitet og glans, og den behandler kjemisk behandlet eller intenst stylet hår. Penetraitt Protein Shampoo styrker og reparerer håret ved hjelp av proteiner. Det er rett og slett en proteinbombe til håret ditt. Den innovative rekonstruerende formelen er beriket med hvete og soyaproteiner som gjenoppbygger hårets naturlige styrke.


Penetraitt Protein Conditioner er den eneste riktige conditioner å bruke etter bruk av Penetraitt Protein Shampoo. En ekstraordinær styrkende formel som inneholder hveteproteiner og polymerer som gjenoppretter strukturen og hårfibrene i dybden. Den tynger ikke håret takket være den proteinberikede formular. Rettere sagt: den perfekte base for luksuriøs styling! Shampooen har en lett parfymert duft av frisk sitrus og fruktfulle blomsterbuketter.


Relaterte saker:

Flott hår i en fei!

Flott hår i en fei!

Enten man skal på julebord og snøfallet har gjort håret helt flatt, eller man er ute på reise, er det godt å ha kjappe løsninger lett tilgjengelig som fikser håret i en fei. Og som selvsagt ikke tar all plassen i vesken.  Les mer »

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Kjøp hår- og hudpleieprodukter på nettet

Frisørene anbefaler oss å bruke den og den sjampoen og mange ulike hårprodukter. Etter at man har betalt nesten 500 kroner for en klipp, stiger prisen raskt når du kjøper hårprodukter i tillegg. Her har du rådene til hvordan du kan spare masse penger på netthandel.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 2.november 2008 kl 21:53

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]