Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Supermodell fronter nye Cubus

En stor profilendring skal gjøre Cubus mer trendy. Nå er kampanjens ansikt, den svenske supermodellen Mini Andén, i ferd med å gi forvandlingen en kickstart blant ”fashionistaene” i Stockholm.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 12.oktober 2008 kl 18:30

Største makoveren noen sinne

- Jeg synes det er veldig morsomt å være med på denne stilendringen. Cubus har noe virkelig spennende på gang, og jeg har stor tro på retningen de har tatt, sier Mini Andén.

Cubus-makeoveren er den største i selskapets historie og omfatter hele kjeden i både inn- og utland. Alt fra kolleksjoner til butikkonsept endres. Mini An¬dén skal symbolisere denne stilendringen, noe som allerede har fått mye oppmerksomhet blant svenske motebloggere og motemagasiner hos fashionbevisste svensker. Elle, Veckorevyn og bloggen Anze er blant de som er begeistret for Cubus-forvandlingen.

Skandinavisk utrykk

– Vi er utrolig glade for å ha Mini Andén som frontfigur for Cubus sin nye look. Hun representerer det internasjonale motebildet, samtidig som hun har et skandinavisk uttrykk, noe som er akkurat det vi ønsker å formidle. Å ha med Mini fra start, viser på en tydelig måte hvor Cubus er på vei, sier markedssjef Jens Erik Frugård i Cubus.

Verdens mest sexy kvinne

Supermodellen, som har blitt kåret til verdens sexy kvinne av britiske GQ og gjort store kampanjer for Hugo Boss, Louis Vuitton og Gucci, har stor tro på at Cubus sin ”ekstremforvandling” vil slå an.

- Jeg liker kolleksjonene, og har falt for alt fra de små jakkene, toppene og kjolene, til de kule t-skjortene og de små herlige tingene man kan krydre antrekket sitt med, sier Mini Andén.

Medvirket i kjente filmer og serier

Nylig spilte Cubus inn flere reklamefilmer med Mini i Stockholm. Regissør for filmene er Eric Broms, som tidligere har gjort musikkvideoer som U2’s ”Beautiful Day” og Madonna’s ”Music”.

I tillegg til å være på omslaget for en rekke internasjonale motemagasin, har Mini Andén også spilt i filmer som Ben Stillers ”Tropic Thunder” og medvirket i serier som blant annet ”NCIS” og ”Ugly Betty”.


Relaterte saker:

Anerkjent for samfunnsansvar

Anerkjent for samfunnsansvar

PUMA er nylig blitt rangert i en av verdens mest anerkjente indekser for samfunnsansvarlige bedrifter, kalt Dow Jones Sustainability Index.  Les mer »

Hummel Fashions høst -og vinterkolleksjon 2008

Hummel Fashions høst -og vinterkolleksjon 2008

Hvem sa at du måtte lide for skjønnheten? Den urbane skikkelsen til hummel liker verken trange bukseliv eller korte magetopper. Hun er opptatt av fleksibilitet, myke tekstiler og behagelige farger, til alle anledninger.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 15.oktober 2008 kl 22:40

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]