Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Kaffe i tepose

Friele OneCafé er en unik énkoppsløsning for friskbrygget kaffe. Alt som trengs er kokende vann. Dette gjør produktet ideelt til hotell- og konferanserom, eller andre steder hvor man vil lage en god kopp kaffe med enkle hjelpemidler.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.oktober 2008 kl 23:10

Unikt og prisbelønnet

 ”Kaffe i tepose” er en gammel idé som nå er blitt realisert av et lite, svensk firma.  - OneCafé kan ved første øyekast virke som en enkel, liten sak. Men ved nærmere inspeksjon er produktet ikke mindre enn en unik og prisbelønnet oppfinnelse, som Friele er blant de første i verden som tilbyr, sier Geir Hongset, merkevaresjef storkjøkken i Kaffehuset Friele AS.

Enkelt og greit

Etter å ha fjernet plasten rundt forpakningen setter man det lille begeret på koppekanten, og heller kokende vann over filterposen. Deretter dyppes filterposen i det varme vannet i ca tre minutter, omtrent som en tepose. En kan lett regulere fyldigheten etter egen smak ved å justere trekketiden, og når kaffen er fyldig nok dras posen tilbake i beholderen. Enkelt, greit og uten søl. 

Et høykvalitetsprodukt

Konseptet er testet på hoteller i Sverige med meget gode resultater. En markedsanalyse gjennomført i England viser blant annet at hele 98 prosent oppfattet produktet som et høykvalitetsprodukt, og at 89 prosent gjerne vil ha OneCafé på hotellrommet de bor på. I Norge ble Quality Hotel & Resort Røros den aller første kunden av Friele OneCafé, og hotelldirektør Mikael Forselius gleder seg til å oppgradere kaffeløsningen blant annet på VIP-rommene.

100% biologisk nedbrytbar

I september lanseres to varianter i storkjøkkenmarkedet; Friele OneCafé Classic, en blanding bestående av ulike kaffesorter, som gir en fyldig kaffe med lang ettersmak. Og Friele OneCafé Koffeinfri, hvor koffeinet er fjernet på en skånsom måte og resultatet er en kaffe som er snill mot sarte mager og nattesøvn. Beholderen er dessuten 100% biologisk nedbrytbar, og ytterpakningen kan kildesorteres som plast.


Relaterte saker:

Få større sexlyst av kaffe

Få større sexlyst av kaffe

Tross for delte reaksjoner hos norske sexologer, så viser en ny studie at kvinner kan får større sexlyst ved å drikke kaffe.  Les mer »

Tren bedre med kaffe

Tren bedre med kaffe

Er du glad i kaffe og trener har du en god nyhet her. Koffein øker ytelsesevnen under trening med over 10 prosent. Det viser en ny samling av 21 ulike studier på koffeinets effekt på fysisk aktivitet.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 12.oktober 2008 kl 19:45

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]