Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Nordmenns marerittdate er kåret!

Det er vel endel av dere der ute som har vært tøff nok til å gå med på en date eller to. Ble det pinlig? 930 single nordmenn på datingsiden E-kontakt.no svarte på spørsmål om hva som gjør en date mislykket.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 5.oktober 2008 kl 21:16

Pinlig stillhet

Mange har nok opplevd en fryktelig date, som man aller helst ville ha unngått. Men hva er det pinligste som kan skje på en date? Det virker som om nordmenn er skjønt enige om hva som er det absolutt verste som kan skje på den første daten. Hele 42 % svarte at pinlig stillhet kan ødelegge hele daten. Den ubehagelige stillheten er til og med verre enn om daten prater uavbrutt om sin forrige partner under hele middagen.

- Nordmenn blir ofte sett på som litt blyge, spesielt på tomannshånd på et tidlig stadium. Da sier det seg selv at det blir ekstra vanskelig for oss når samtaleemnene tar slutt på et tidlig tidspunkt, bekrefter den nordiske datingseksperten Jenny Ohlin.

Dårlig datingkultur i Norge

En annen avgjørende faktor er måten en date avsluttes på. 24 % av kvinnene syntes det var opprørende å bli spurt om de ville ha sex allerede første kvelden, mens 28 % av mennene ikke taklet å få avslag på en date nummer to.

- Vi har aldri hatt en spesielt sterk datingkultur her i Norge, slik som f.eks. i USA der det er en selvfølge å kunne oppføre seg og føre en samtale på en date. Men jeg synes at vi begynner å bli stadig bedre til å date i Norge sammenlignet med for bare 4-5 år siden - mye takket være veksten innen nettdating, avslutter Jenny Ohlin i en kommentar til resultatet av markedsundersøkelsen.

 

 

Les hele markedsundersøkelsen her:
http://www.e-kontakt.no/quiz_press0809_no.asp

 


Relaterte saker:

Slik avslører du dobbeldateren

Slik avslører du dobbeldateren

Her har du tipsene til hvordan du avslører om den superkjekke mannen du skal på date med faktisk er singel..  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 5.oktober 2008 kl 21:30

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]