Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Lenge leve romantikken!

Hva skal man gjøre for å holde liv i romantikken i hverdagen. Holder det å få buketter fra RIMI, eller må det bedre tiltak til?

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 14.desember 2005 kl 14:25

 Her har du gode tips til hvordan du bevarer den gode følelsen lenger.


1: Sett forholdet først.
2: Vær en partner, ikke en mor eller far for din kjære.
3: Hold spenningen ved like.


 

1: Du må være villig til å inngå avtaler med partneren din. Og når en avtale er inngått, sørg for å være der på det rette tidspunktet! Noen ganger kan det bety å si nei til å jobbe overtid, si nei til å gå ut med venner, eller nei til en middag med familien.  Du må sette partneren først, dersom dere skal ha mulighet til å lykkes sammen.
Å treffes for en kjapp lunsj eller en kopp kaffe midt på dagen er en god ide. Bare slapp av å snakk sammen uten å tenke på alt stresset som følger med jobb og familie. 2: Å være en partner betyr at du må akseptere den andre personen som han/hun er. Du kan ikke forandre ham eller henne til å passe ditt bilde av herr eller fru Perfekt.   Dersom du ikke er fornøyd må du simpelthen forsøke å finne en du ER fornøyd med.
På den annen side er det heller ikke din jobb å rydde opp hver dag etter den andre, eller alltid vaske, lage mat eller gå ut med søpla.
Trikset er å fordele oppgavene slik at dere begge er fornøyde med situasjonen… Dette er også lurt å finne litt av på forhånd før man blir sammen. Har kjæresten din en hybel som ser ut som en svinesti, må man kanskje være forberedt på litt av hvert i begynnelsen.3: Dette er utvilsomt det vanskeligste punktet med det er slettes ikke umulig…
Prøv nye ting, gå til nye steder sammen om det så er på restaurant, kino, museum eller en tur i skogen.
Spontanitet er en glimrende.  Overaske partneren med noe hyggelig og kanskje litt  erotisk er aldri en dårlig ide.

Å gjøre ting sammen betyr ikke nødvendigvis å bruke masse penger, ha en piknik midt på stuegulvet, skru av lyset og tenn to stearinlys. Det kan være like hyggelig som en middag på den flotteste restaurant…. Dessuten kan du gjøre alle de tingene som du ikke kan gjøre på fine restauranter… Kanskje kommer dere ikke til forretten engang..

 

Husk: Ingenting dreper romantikken like fort som kjedsommelighet.


Kilde: Kvinneguiden.no
Erortikknet.noAnnonse:


Sist endret 16.desember 2005 kl 20:34

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]