Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Bekjemp høstforkjølelsen økologisk!

Høsten er høysesong for forkjølelse. Ta forholdsregler med det økologiske produktet Echinaforce, så slipper du å havne under dyna med rennende nese og sår hals.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 7.september 2010 kl 13:06

Enchinaforce fra A. Vogel, Bioforce AG, er Europas mest brukte naturmiddel mot forkjølelsessymptomer, og solhattproduktet er et effektivt hjelpemiddel mot forkjølelse. Ikke nok med at produktet er 100% naturlig, Bioforce dyrker faktisk alle planter uten syntetiske gjødselmidler og uten midler som utrydder insekter, ugress eller sopp.


Enchinaforce er den orginale solhatt-tinkturen, og over 50 års erfaring viser at dråpene både styrker immunforsvaret og hjelper mot forkjølelsessymptomer. Hvis forkjølelsen likevel skulle komme snikende uten at du er forberedt, fortvil ikke, studier viser at Echinaforce gjør deg raskere frisk.

 

Er du av den kresne sorten, som rynker på nesen av litt solhatt, finnes det heldigvis et alternativ for deg også. Enchinaforce Ekstra er sugetabletter som smaker godt og virker umiddelbart. Hvis det ”prikker” på tungen når du suger på dem, er det bare en indikasjon på at de virker!

 

Hoste kommer ofte med forkjølelsen. Bronchosan er naturens egen hostesaft. Hostesaften er et effektivt hjelpemiddel mot forbigående hoste og katarr i luftveiene. Den virker slimløsende, lindrende og hostdempende. Bronchosan er velegnet til både akutt behandling av hoste i noen få dager, samt til mer langvarig behandling.

 

Her er ellers noen tips for å unngå høstforkjølelsen:

- Husk god håndhygiene! Forkjølelse kan smitte ved hudkontakt, og slurv med håndvasken er en vanlig smitteårsak.

 

- Puss nesen regelmessig hvis du er blitt forkjølet


- Bruk varme, gode klær når det er kaldt ute.


Relaterte saker:

Storsatsing på økologisk brød

Storsatsing på økologisk brød

Norges første heløkologiske dagligvarebakeri åpner i disse dager, og for første gang blir økologisk brød produsert i stor skala her til lands.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 23.september 2010 kl 21:54

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]