Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Innred hjemmet ditt slik du vil ha det

Årets IKEA-katalog oppfordrer deg til å innrede hjemmet ditt slik du vil ha det. – Stol på egen smak. I hjemmet er det du som er sjefen, sier Camilla Lindemann, kommunikasjonssjef i IKEA Norge.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 6.august 2008 kl 10:31

I årets IKEA-katalog står valgfriheten i fokus, med større produktbredde og inspirasjon enn noensinne. Hvis hjemmet skal gjenspeile deg og din livsstil, er det dine behov og din smak som bestemmer hva som er rett og galt.

– Vi nordmenn rir DU-bølgen som aldri før: DU stemmer, DU blogger, DU kommenterer, DU designer og DU viser frem livet ditt. Kreativitet og det personlige uttrykk dyrkes, og i hjemmet er det DU som er interiørstylisten, sier Camilla Lindemann.

Kreative nordmenn

En fersk IKEA-undersøkelse gjennomført av Norstat viser at over halvparten av den norske befolkning ser på seg selv som kreative. Særlig blomstrer troen på egen kreativitet blant de under 30 år, og hos kvinnene mer enn hos menn.

- Kreativitet og egenart har danket ut merkevarer som status- og identitetsbyggere. Det er spennende å se hvordan nordmenn bli stadig flinkere til å utfordre eksisterende interiørnormer. IKEA vil tilrettelegge for at hver enkelt skal kunne skape sin unike stil hjemme, sier Camilla Lindemann.

780 nyheter

Målet er at årets IKEA-katalog, som byr på 780 nyheter, blir verktøykassen som gir deg muligheten til å være din egen innreder og skape løsninger for hjemmet ditt. Sterke farger, striper og eksotiske blomster dominerer på sofaer og stuemøbler. Kjøkkenfrontene serveres i oransje, grønt og gult. Mens den nye mediehverdagen kan forenkles med spennende løsninger, vil nyvinninger innenfor sofaseriene KARLSTAD og EKTORP åpne for flere stiluttrykk.


Relaterte saker:

Fakta om IKEA-herberget

Fakta om IKEA-herberget

IKEA Furuset, en av Norges største turistattraksjoner, lager herberge og åpner soveromsavdelingen i varehuset for overnattingsgjester fra mandag 23. til fredag 27. juli.  Les mer »

Fridde og fikk ja på IKEA

Fridde og fikk ja på IKEA

Dan Simen Bergsagel (25) tripper nervøst rundt på IKEA Furuset. Han er verken på jakt etter BILLY eller IVAR. Det er kjæresten, Marte Kvernland (25), han vil erobre. Snart skal han fri i brudesuiten på IKEA-herberget, med forbipasserende kunder og nysgjerrige IKEA-medarbeidere som vitner.  Les mer »

Nordmenn i kø for å sove på utstilling

Nordmenn i kø for å sove på utstilling

I forrige uke lanserte IKEA et unikt overnattingstilbud for ferierende sommerturister i soveromsavdelingen på IKEA Furuset. IKEA-herberget fikk stor oppmerksomhet i media og responsen har ikke vært mindre blant håpefulle ferieturister. Da påmeldingsfristen gikk ut ved midnatt hadde over 1200 mennesker fra hele landet meldt seg på for å få en natt på IKEA.  Les mer »

Annonse:


Sist endret 7.oktober 2008 kl 00:19

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]