Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Ekte hummel til de små biene

hummels Old School Toddlers SS08 til babyer og barn kommer om kort tid til butikkene. Toddlers er miniputtutgaven av hummels voksne Old School linje. Det er rendyrket 70’talls retro tilsatt en rekke hummel-bier. Uimotståelig som honning.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 2.november 2007 kl 15:19

Nå er den nye barnekolleksjonen av hummels karakteristiske og meget populære retro-kolleksjon Old School kommet. hummel Old School Toddlers er 70-talls nostalgisk, fargerikt treningstøy og jersey tilsatt de karakteristiske vinklene og logoen med hummel-bien.

Old School Toddlers sendte sin første kolleksjon på gaten i august 2007. Den omfattet den gang T-shirts, jakker og bukser. I SS08 kolleksjonen er den udvidet med sweatshirts, hoodies, fleece-trøjer, bodystockings og nattdrakter. Alt i den unike hummel looken.

Sjarmerende hits fra kolleksjonen er for eksempel de klassiske treningsdressene med jakke og bukser; begge deler med de kjente hummel-vinklene i fine kontrastfarger.

I tillegg er kolleksjonens bodystockings og nattdrakter tilsatt hummel-bie print sikre sommerhits for neste vår og sommer.

hummel Old School Toddlers er i butikkene fra begynnelsen av januar.


Annonse:


Sist endret 2.november 2007 kl 15:27

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]