Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Nordmenn i kø for å sove på utstilling

I forrige uke lanserte IKEA et unikt overnattingstilbud for ferierende sommerturister i soveromsavdelingen på IKEA Furuset. IKEA-herberget fikk stor oppmerksomhet i media og responsen har ikke vært mindre blant håpefulle ferieturister. Da påmeldingsfristen gikk ut ved midnatt hadde over 1200 mennesker fra hele landet meldt seg på for å få en natt på IKEA.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 20.juli 2007 kl 14:11

– Det har tatt helt av. Det virker som om alle vil overnatte på IKEA-herberget. Folk strømmer til fra hele landet og mange vil bruke en hel dag av ferien sin i reisetid for å oppleve IKEA by night, sier Frode Ullebust, kommunikasjonsrådgiver i IKEA Norge. 


Tusenvis vil overnatte – og noen vil fri

IKEA har blitt så populært i Norge at de blågule varehusene for lengst har blitt noen av landets største turistattraksjoner. Da muligheten om å overnatte i soveromsavdelingen dukket opp, tok det ikke mange timene før flere hundre hadde meldt sin interesse. Nå har over 1200 ferierende sendt inn søknad om å overnatte på IKEA Furuset.

– Vi hadde aldri forventet så stor pågang, og det er selvsagt svært hyggelig at så mange ønsker å benytte seg av overnattingstilbudet. Mange synes at en natt på IKEA Furuset vil være et minne for livet, og noen vil gjøre ekstra mye ut av oppholdet. Det går blant annet rykter om at et og annet frieri er på trappene, røper Ullebust.


Hotteste herberget i Norge

Da IKEA Furuset lanserte IKEA-herberget var det for å gi noe tilbake til sommerturistene. At tilbudet har blitt godt mottatt er det liten tvil om. Det er neppe mange andre overnattingssteder som har opplevd tilsvarende rift om plassene, for allerede i løpet av en dag var det flere søkere enn antall plasser på IKEA-herberget.

– De fleste gjestene er opptatt av å få med seg den unike opplevelsen det er å overnatte på IKEA Furuset, men for noen kommer også gratis kost og losji godt med på tampen av fellesferien, sier Ullebust.


Relaterte saker:

Fakta om IKEA-herberget

Fakta om IKEA-herberget

IKEA Furuset, en av Norges største turistattraksjoner, lager herberge og åpner soveromsavdelingen i varehuset for overnattingsgjester fra mandag 23. til fredag 27. juli.  Les mer »

Fridde og fikk ja på IKEA

Fridde og fikk ja på IKEA

Dan Simen Bergsagel (25) tripper nervøst rundt på IKEA Furuset. Han er verken på jakt etter BILLY eller IVAR. Det er kjæresten, Marte Kvernland (25), han vil erobre. Snart skal han fri i brudesuiten på IKEA-herberget, med forbipasserende kunder og nysgjerrige IKEA-medarbeidere som vitner.  Les mer »

Annonse:

Relaterte pekere:


[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]