Følg oss på:

Følg oss på Twitter

hummel sin første butikk i Norge

hummel er hot – ingen tvil om det. Nå har de åpnet sin første butikk i Norge og gjennom de seneste årene har hummels designteam laget en helt ny og sterk portefølje. Kolleksjonene spenner fra barneklær og badetøy til sportsutstyr, sko og fashion. Den karmabevisste sportsprodusents motto, "Character since 1923" er tydelig i deres nye kolleksjon.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 19.juli 2007 kl 17:18

Med høst/vinter fashion kolleksjonen 07/08 til herrer og damer viser hummel i høy grad karakter. Kolleksjonen bekrefter at innkasseringen av sports- og moteindustriens Oscar i Berlin: Global Sportstyle Award 2007, var mer enn velfortjent. 11. juli åpnet Norges første hummel butikk i Nedre Slottsgate i Oslo.

Høst/vinter-kolleksjonen består av typiske sportsstyles tilført materialer og detaljer fra catwalken. Det løfter uformell sportsdesign opp på et trendy og elegant nivå. Tøyet vil gli naturlig inn både i et bybilde, på café, på treningssenteret og på den avslappende festen.

Blant høydepunktene i kolleksjonen er bl.a. et grått ullsett i en lekker, kraftig kvalitet bestående av hettetrøye og bukser med silkebånd. En jersey-cardigan med flotte draperinger og en granittfarget ullsweater med trykk av humlebien. Humla er som kjent den bien som ikke vet at den ikke kan fly. Det er – i ekte hummel stil - dens karakter.

– Tenk deg historier uten karakterer. Historier og eventyr som kun består av livløse steder, ting og materialer. Det er gjennom karakterene i historiene og ved vår egen karakter at vi i livet definerer oss selv i de ulike gruppene vi lever og spiller i. Vi er alle karakterer. Vi er alle individuelle, og vi har alle karakter, sier eier og Creative Director i hummel, Christian Stadil.

Kolleksjonen kommer til butikkene 20. august og 20. september.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 7.september 2007 kl 20:27

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]