Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Hvil deg i form

Trening på helsesentre og løping i marka er ikke noe for alle. Eva Bai hos Bailine gir deg tips til hvordan du kan få av deg juleribba uten fysiske anstrengelser.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 31.januar 2007 kl 15:12

- Vi gir et tilbud til dem som ikke kan eller vil svette seg i form. Hos oss får kroppen trening mens du selv slapper av, sier Eva.

Sett klare mål

Hun sier at det er viktig at du vet hva du gir deg i kast med og har klart for deg hva hensikten er før du begynner å slanke deg.

- Ulike problemer krever ulike løsninger. Når du er bevisst hvilket problem du sliter med og hvilket resultat du vil oppnå blir det lettere å finne en metode som fungerer for deg, sier Eva.

- Vår filosofi er at kvinnen skal bli en god modell av seg selv og ikke presses til å kopiere et ideal som andre har bestemt. Det er viktig å være bevisst dine egne forutsetninger.

Livsstil - ikke kur

Ifølge Eva er både din psykiske og fysiske helse påvirket av hele livsstilen din. Derfor mener hun både kosthold, aktivitetsnivå og mental motivasjon spiller en rolle når du vil komme i bedre form.

- En slankekur er ikke tilstrekkelig for et lettere og sunnere liv. Kuren kan være fin som en start, men i det store og hele handler det om å legge om livsstilen, sier Eva.

Snakk sammen

Eva forteller at det kan være lurt å sette kortsiktige delmål samt å involvere andre i prosessen.

- Det er lettere å holde fokus for kortere perioder av gangen. Når du ser at du når delmålene er det mer motiverende å fortsette mot neste delmål, sier Eva.

Hun mener at det at andre kjenner til ønskene dine gjør det lettere for dem å ta hensyn til dine behov, samtidig som det kan virke forpliktende for deg.

Tro på deg selv

- Sett realistiske mål. Følelsen av å klare noe du har bestemt deg for øker lysten til videre innsats, sier Eva.

- Derfor er det viktig at du ikke forventer resultater du ikke klarer å oppnå. Om du blir skuffet over deg selv blir det mye vanskeligere å holde motivasjonen oppe.

Norskutviklet konsept

Eva Bai er en av utviklerne av Bailine; et norskutviklet konsept som siden 1960-tallet har slanket og trent kvinner ved hjelp av medisinsk anerkjent elektroterapi. I tilegg til kostholds- og treningsprogrammer, benytter Bailine elektroniske datastyrte treningssimulatorer som er spesielt utviklet for Bailine.


Annonse:


[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]