Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Julegavehandel: Mye å spare på nett

- Vi forventer et bra salg til jul og regner med at omsetningen under julehandelen kan bli på hele 10 millioner kroner, sier daglig leder Kristian Renaas hos Gooba.no.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 29.november 2006 kl 15:04

Renaas forteller at det handles mer julegaver på nett, og mener at stadig flere har oppdaget at det er mulig å spare både tid og penger.

- Det er klart at man sparer mye tid på å handle på internett. Man kan sitte hjemme i godstolen og velge å vrake i et utvalg som slår de fleste kjøpesentre. I tillegg kan prisene være helt vanvittig bra, sier Renaas.

Sikker handel

Han forteller at Gooba.no kun selger nye varer og at forbrukerkjøpsloven gjelder her som i vanlige butikker.

- I motsetning til nettsteder der kjøpere og selgere møtes, står Gooba ansvarlig for alt salget og gir dermed kundene en trygghet, sier Renaas.

- Vi har solgt både trillebager, dukker og CD spillere til barn til langt under hundrelappen. Minihøytalere til MP3 spiller har vi solgt til under 60 kroner og diverse reproduksjoner av kjente kunstnere får du til en billig penge om du er heldig.

Stort varespekter

Renaas viser frem veldig varierte varekategorier. På de oversiktlige sidene er hvitevarer i stort antall fra både Gorenje og Whirlpool. Innbygningsovner, store kombiskap, side by side skap med isbiter og serveringsluker.

- Her om dagen solgte vi en Whirlpool vaskemaskin med 6th Sense teknologi - 1600 omdreininger til 4 633 kroner, sier Renaas.

Gooba.no selger også merkevarer fra Friis og Bocla, Hewlett Packard, Ipac og Kenwood. Selskapet har steamdusjer, boblebadekar, massasjestoler og sofaer fra kjente leverandører.

Auksjonsprinsippet

En nettauksjon er akkurat som en vanlig auksjon, det er høyeste bud som vinner. Utropsprisen er alltid én krone og beløpet man øker med når man byr, samt tiden auksjonen varer, er satt på forhånd. Ifølge Renaas følger kundene ulike strategier når de byr.

- Mens noen følger budøkningsprisen er det andre som med en gang byr den maksprisen de er villige til å betale for varen, sier Renaas.

- Vi anbefaler kunder å sjekke opp butikkpriser på varene de ønsker, så de på den måten vet hva de bør være villige til å betale.

Julegaveslageren

- Vi har mange varer som kan seile opp som julegaveslagere. En av de morsomste er nok en oppblåsbar julenisse til å ha i hagen. Den er hele 2, 4 meter høy. Nissen festes med barduner og blåser det litt vil nissen vinke, sier Renaas.

I tillegg forventer han at radiostyrte leker vil være populært, som alltid.

- Også GPS kan være en av slagerne frem mot jul. Det selger vi jo hver eneste døgn og til vannvittig gode priser.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 6.desember 2006 kl 15:18

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]