Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Anerkjent for samfunnsansvar

PUMA er nylig blitt rangert i en av verdens mest anerkjente indekser for samfunnsansvarlige bedrifter, kalt Dow Jones Sustainability Index.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 28.september 2006 kl 13:35

Daglig leder i PUMA Norge AS, Børge Kvinge, er godt fornøyd med at bedriften har kvalifisert seg til den høyt ansette indeksen.

- Det er jo viktig for oss at Puma får anerkjennelse som et selskap som tar ansvar. Etter mange saker i media hvor fokus har vært det motsatte er jo dette et bevis på at vårt arbeid på å forbedre arbeidsmiljø, og få bort miljøgifter fra våre produkter bærer frukter.

Sosialt ansvar

PUMA har vært rangert i Dow Jones Sustainability Indeksen siden 18. september, 2006.

For å kvalifisere seg til indeksen, har et uavhengig utvalg kalt SAM (Sustainable Asset Management) bedømt bedriften. Blant annet har PUMA svart på et detaljert spørreskjema som måler bedriftens samfunnsansvar.

Dette har bedriften vist at de tar. Blant annet har PUMA innført et system slik at de fortløpende kan forbedre bedriftens sosiale- og miljømessige standarder i fabrikkene sine, både hos leverandører og underleverandører.

Flere kvalitetsstempel

Den verdensomspennende fritidstøy- og skoprodusenten har også vært medlem i FLA, et forbund for rettferdig handel, siden 2004. I 2005 ble de innlemmet i Financial Times Stock Exchange FTSE4Good, en britisk indeks som også tar utgangspunkt i selskapers sosiale samvittighet ved rangering.

Anerkjent av investorer

 - Siden lanseringen av the Dow Jones Sustainability Index for syv år siden, har det å investere i en bærekraftig utvikling i økende grad blitt anerkjent av investorer, i tillegg til at det har blitt ansett som en viktig drivkraft når det gjelder langsiktighet.

- Vi er veldig glade for å kunne støtte utviklingen, ved å kalkulere og utvide stadig flere profesjonelle og objektive standarder for å måle samfunnssansvar og som blir brukt over hele verden, sier administrerende direktør for Dow Jones Indexes/Ventures, Michael A. Petronella.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 29.september 2006 kl 14:33

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]