Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Tid for en kjappis

Så legger man seg om kvelden, og man tenker, ok, nå må vi virkelig sette i gang og ha en sexseanse ut av denne verden og helst bør det var i minst en halvtime. Klart, er det moro det iblant, men ifølge eksperter kan faktisk 8 av 10 ganger man har sex, være såkalte ”kjappiser”.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 11.august 2006 kl 16:00

’’Quickies’’ heter den nye boka til den amerikanske sex-guruen Tracey Cox. Undertittelen er ’’Sex for Busy People’’.  Du har kanskje hørt om Cox som var med-programleder for

- Jeg har prøvd å gjøre forslagene i denne boken effektive, både med hensyn til innsats og tidsforbruk, sier Cox. Og det lyder nok svært amerikansk og rasjonelt, men ideen kan likevel virke pirrende for par som har sex av ren rutine, skriver danske Ekstrabladet.

Tracey Cox mener at sex kan dyrkes alle steder hvor man kan unngå nysgjerrige blikk. Boken henvender seg primært til par som har tilbakelagt den første forelskelsen.

- En kjappis redder sexlivet, fordi den gjenskaper de elementene, som har en tendens til å forsvinne, når kjærligheden sparker av seg de høyhælte skoene og erstattes med fotformsko. Kjapp og skjult sex er sex slik det opplevdes i begynnelsen av forholdet, skriver hun i boken sin.
Den svenske sexologen Helena Cewers støtter Cox, slår også et slag for kjappiser.

- En spontan greie trenger ikke å ta mer enn ti minutter, og for mange kan dette være redningen for et sexliv, sier Cewers til Expressen.

Bibliotek-sex
Cox har en helt rekke forslag til hvor man kan dyrke sine fantasier og ha sex i en fei. Er du av typen som har gode nerver, er mulighetene nesten uendelige.. likevel må man jo vise litt respekt for omgivelsene.
Er du innom biblioteket innimellom? Sprit opp studielesingen for eksempel med en kjappis mellom bokhyllene og la det stå til. Arbeider du eller bor i blokk? Hold en finger på dørlukkeren og gjør som best dere kan. Man trenger jo ikke ha et komplett samleie, man kan jo bare kjenne etter på hverandre eller ha munnsex. Da er man garantert klar for noe mer senere på kvelden innenfor husets fire vegger.

På kjøkkenbordet
Også i hjemmet finnes det muligheter, som sjelden gripes. Hvis dere ikke allerede har ”innviet” alle rommene i leiligheten eller huset, så kan man jo starte nå. I entreen mens man venter på taxien, som skal kjøre dere på kino eller til et selskap.  Fem minutter før gjestenes ankomst til en fest. Ta en dusj sammen om morgenen, det er utrolig hvordan man finner frem til mange spennende stillinger når man er kåt nok. På kjøkkenbordet etter frokosten er selvsagt et supert alternativ, og man får jo en herlig start på dagen, og dine kollegaer kommer til å lure hvorfor du er så usedvanlig blid da du ankommer jobb..

Blir dette for komplisert, kan man prøve teskjestillingen idet vekkerklokken setter i gang. Still klokken på litt tidligere enn ellers, og man unngår at man må stresse for å rekke jobb.

Tracey Cox understreker at sex på den måten blir en større del av livet, og mye sex vil ha mer. En utvikling, som neppe vil ha mange motstandere.

 


Annonse:


Sist endret 8.oktober 2006 kl 13:55

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]