Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Sex best med fast partner?

I følge en undersøkelse mener hele 62,8 prosent av 18-19 åringer at sex med kjæresten er bedre enn en one night stand, skriver danske Ekstrabladet. Det er datingsiden scor.dk som står bak undersøkelsen.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 27.juli 2006 kl 11:42

De spurte 3874 brukere av siden, og den overraskende konklusjonen er at flesteparten av de spurte foretrekker sex med sin faste partner. De bak undersøkelsen tror det er to årsaker til dette.

- Omkring 30 prosent av våre brukere er i et parforhold, og de svarer ut i fra forholdet de er i. Det er også mange single. De fleste av dem har hatt kjæreste, og vet at sex blir bedre med tiden. Derfor vet de også at sex er best i et langvarig forhold, sier Lars Castenlund, som er ansvarlig for undersøkelsen til datingsiden.

Selv om hjemmesidens største medlemsgruppe er mellom 25 og 36 år, er de eldre også enige i at det er best med sex hjemme med en fast partner. Hele 82 prosent av de mellom 50-59 år synes sex på hjemmefronten er best.

På spørsmål om hvorfor så mange bruker nettet for å finne en tilfeldig sexpartner, når de likevel trives best med sex med kjæresten, svare Castenlund følgene:

Ekstra krydder

- De parene som bruker sidene våre, er meget stabile, men noen ønsker litt ekstra krydder i tilværelsen. Da de er bevisste på kjærligheten, finner de kanskje en ekstra dame eller mann som kan piffe opp sexlivet deres.

- Mange er veldig beviste på sine egne behov og ser derfor på singellivet som noe positivt. Da er man fri til å gjøre hva man vil. Undersøkelsen viser likevel at de fleste foretrekker sex i et fast forhold, sier Castenlund.


Annonse:

Relaterte pekere:


Sist endret 23.oktober 2006 kl 23:58

[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]