Følg oss på:

Følg oss på Twitter

Slik har du sommersex

Ferietid og temperaturen stiger mot 30 grader. For mange av oss stiger lysten i takt med varmegradene. Og hva er vel bedre nå enn å komme seg ut av soverommet og ha sex i det fri. Trenger du en oppsving i sexlivet er dette definitivt tidspunktet. Her har du noen tips.

Del på twitter Del på facebook

Skrevet 30.juni 2006 kl 17:55

Etter måneder med regn og kaldt vært, og sengehygge under den tykke dynen, er det absolutt på høytid å komme seg ut og lufte både stussen og partneren sin. Sex i det fri kan gi deg og din kjære mange herlige erfaringer som oppleves som både intimt og spennende på samme tid. Ute i det fri får man brukt mange flere sanser som er med på øke den seksuelle opplevelsen.

Her har du tips til hvor hvordan og hva du kan gjøre for å oppleve super sommersex:

1. Finn plasser i naturen som er egnet. Ikke for å drepe gleden, men det er strengt tatt ulovlig å ha sex på offentlige områder, så gjør deres beste for å skjule hyrdestunden, det er jo en fare for å bli oppdaget…

2. Utvikle ditt flørtepotensial. Gi kompliment hver dag til din kjære, men det trenger ikke være av erotisk karakter.

3. Gå på date på en uteservering og lat om dere ikke kjenner hverandre… For dere har vel ikke sex på første daten..?

4. Klin i en park, gi hverandre komplimenter, stryk og ta på hverandre, si til din partner hva som du synes er opphissende og du skal se at dere rekker nok ikke hjem til soverommet i tide..

5. Har du bil er løsningen enkel. Kjør av gårde og finn et sted som egner seg. Med mye ulent terreng i vårt langstrakte land, er det bare fantasien sin setter en stopper for hva slags stillinger dere kan prøve ut.

6. En kvinnes følsomhet sies å være størst rundt fullmånen. Er du i nærheten av et tjern eller en strand uten for mange gjester, er det vel få ting som topper en het elskovsstund etter et kjølig bad i vannet for så å kjenne varmen fra sin partner.

7. Dra på en kjærlighetspiknik. Ta med noe godt å drikke, lett mat som frukt, ost og brød. Å være romantiske, er alltid en god vitamininnsprøytning for sexlivet. Har man en terrasse, er det også et egnet sted for sex i det ”fri”.

8. Dropp undertøy, ha på dere lette klær og snik dere unna når dere har mulighet. Går du uten truse under en lett sommerkjole, kan du være sikker på at partneren din tenner. På den måten er det også enklere å ta en kjappis. Løft opp kjolen og man er i gang.

Nå er det jo slik at et ikke alle av oss som har en fast partner. Treffer man noen som man bare ikke klarer å holde seg unna, er et forslag om sex i det fri til en ny partner et supert sjekketriks. Det gir inntrykka av at man er litt vågal og eventyrlysten. Hvis det kun er ment som en one-night-stand, så husk kondom. Du vil vel ikke la sommerens store gleder bli brutt av en lei kjønnssykdom?

Nyt sommeren!


Relaterte saker:

Gå på en gratis date

Ingenting i livet er gratis, eller stemmer ikke det? Noe av det du kan gjøre selv om det er store tomrom i lommeboken og røde tall på kontoen, er å fikse en gratis date.  Les mer »

Gode grunner til en one night stand

Gode grunner til en one night stand

Skal du ut, hvorfor ikke ha en one-night stand? Her har du 10 gode grunner til hvorfor du kan hive deg i det.  Les mer »

Annonse:


[ Annonsere på jenteporten.no | Om jenteporten.no | Kontakt oss | Rettigheter & ansvar ]